Deel mij:

All-in met valentijn

Categorieën: ,
Auteur:Kyra Mind

Verwachte publicatiedatum: 8 februari 2021

Het is niet de eerste keer dat mijn kwetsbare, jongere broertje zichzelf in de nesten werkt en ook niet de eerste keer dat ik zijn problemen probeer op te lossen. Een of andere sukkel heeft hem enorm veel geld geleend, zodat hij deel kon nemen aan een illegaal pokertoernooi en nu komt hij zijn geld opeisen.

 

Dat is helaas niet het enige dat hij komt opeisen.

 

Hij doet een voorstel aan mij om de schuld van mijn broertje op een andere manier af te lossen. Ik heb vrijwel alles voor mijn broertje over – hij is mijn zwakke plek – en ik wil hem koste wat het kost beschermen, maar dit… dit gaat allemaal wel erg ver.

 

Heb ik echter wel een keuze hierin?

Paperback: €9,50

ISBN Paperback: 9789464200416

E-book: €3,99

ISBN E-book: 9789464200409

Auteur

Kyra Mind

Kyra Mind is een pseudoniem voor een Nederlandstalige schrijfster, die een lange tijd haar verhalen niet durfde te delen met de buitenwereld. Op Sociale Media zag ze echter allemaal ‘onbekende’ schrijvers hun verhalen delen met lezers en dat heeft haar uiteindelijk de stap doen zetten om het ook via die weg te proberen. Dit heeft haar verwachtingen gigantisch overtroffen, waardoor ze het aandurfde om het serieuzer aan te pakken en haar verhalen in boekvorm uit te brengen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “All-in met valentijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer zoals dit boek: