Deel mij:

Ashlyn

Deel: Mayson kinderen #4 Categorieën: , Serie:

Dillon Keck wist heel goed dat Ashlyn Mayson dronken was, toen ze hem voorstelde om te trouwen. Hij wist heel goed dat hij haar eigenlijk terug had moeten brengen naar hun hotelkamer. Haar had moeten instoppen in haar bed. In plaats daarvan deed hij wat hij al wilde doen vanaf het moment dat hij Ashlyn voor het eerst zag.
Hij eiste haar op als de zijne.

Wakker worden in Las Vegas als getrouwde vrouw, was iets dat Ashlyn Mayson nooit had zien aankomen. Dat soort dingen zouden haar niet overkomen. Het feit dat Dillon, haar baas, erop blijft aandringen dat ze getrouwd blijven, is belachelijk. Ze vindt hem immers een eersteklas eikel. Maar toch… Telkens als hij haar aanraakt, doet dat wat met haar. En inmiddels vraagt ze zich af of Dillon en zij dan misschien toch niet voor elkaar bestemd zijn.

Maar iemand is niet zo blij voor Dillon en Ashlyn. Iemand misgunt hen hun geluk. En diegene heeft er alles voor over het pasgetrouwde stelletje uit elkaar te drijven.

Zelfs een moord.

Paperback: € 19,50

ISBN Paperback: 9789464401622

E-book: € 7,99

ISBN E-book: 9789464401370

Auteur

Aurora Rose Reynolds

Aurora Rose Reynolds is een bestsellerauteur uit de New York Times, USA Today en Wall Street Journal wiens populaire series Until, Until Him, Until Her, Underground King, Shooting Stars, Fluke My Life en How to Catch an Alpha series zijn. Haar schrijfcarrière begon in een poging om de waanzinnige alfamannen die in haar hoofd woonden haar met rust te laten en is uitgegroeid tot een kans om haar verhalen met lezers over de hele wereld te delen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ashlyn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: