De uitgeverij voor new adult & steamy romances

De Brit

Auteur: Jodi Ellen Malpas

Serie: Unlawful men

Deel: Unlawful Men #1

Passie was nog nooit zo dodelijk…

Rose Cassidy leeft niet. Niet écht, tenminste. Ze bestaat. Ze verdooft zichzelf voor pijn en angst, want dat is de enige manier om te overleven in deze wrede wereld. Toch kan ze niet voorkomen dat ze tijdens een dodelijk machtsspel gevangen wordt genomen door Danny Black. De angst die ze voelt, overvalt haar. Wat haar nog meer overvalt, is het intense gevoel van verlangen.

Ze heeft de verhalen over De Brit gehoord. Hij is meedogenloos. Kil. Maar niemand heeft haar ooit verteld hoe intens prachtig en duister betoverend hij is. Danny kijkt dwars door haar masker heen en geeft haar hoop, een gevoel nog wreder dan al het andere. Toch zal ze zich moeten verzetten tegen de aantrekkingskracht, want anders loopt ze het risico alles waarvoor ze nog leeft, kwijt te raken.

Toen Danny Black de beeldschone minnares van een van zijn vijanden als onderpand opeiste, had hij nooit kunnen verwachten wat de gevolgen van zijn actie zouden zijn. Ook had hij de onverklaarbare aantrekkingskracht tussen hen, nooit kunnen voorzien. Rose Cassidy heeft de gave om hem tot het randje van waanzin te drijven met haar ondoordringbare façade en haar woeste aantrekkingskracht. Hij moet zichzelf er constant aan herinneren dat ze niets anders is dan lokaas. Een oplossing voor een probleem. En toch weet ze heftige gevoelens bij Danny los te maken. En juist die gevoelens zijn gevaarlijk als ontelbare vijanden je dood willen.

Het meest gevaarlijke spel staat op het punt van beginnen. Maar is er voor Danny en Rose een kans om te winnen?

Beschrijving

Paperback: €29,99

ISBN Paperback: 9789464402001

E-book: €11,99

ISBN E-book: 9789464401936

Auteur

Jodi Ellen Malpas

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Brit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: