Deel mij:

Epic

Deel: Hij #3 Categorieën: , Serie:

Je favoriete ijshockeykoppel is terug!

Jamie en Wes genieten in Toronto van elkaar, van de liefde en van het spel op het. Alles lijkt een ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ tot een scout van een ander team zich meldt en één van de twee een aanbod doet. Een aanbod dat het leven dat ze samen hebben opgebouwd, op z’n kop zet.

#Wesmie for life!
Of toch niet?

E-book: €1,99

ISBN E-book: 9789464400328

Auteur

Elle Kennedy

Elle Kennedy is een Canadese bestsellerauteur van hedendaagse romantiek en romantische spanning. Ze heeft boeken gepubliceerd bij Harlequin Enterprises , New American Library , Berkley en Entangled Publishing . Ze behaalde haar Bachelor in Engels aan de York University in 2005. Ze heeft meerdere titels gehad op de bestsellerlijsten USA Today , New York Times en Wall Street Journal. Haar zeer populaire Off-Campus-serie is op meerdere bestsellerlijsten verschenen en zal in meer dan twintig landen wereldwijd uitkomen.

Sarina Bowen

Sarina Bowen is de bekroonde auteur van meer dan dertig hedendaagse romans. Ze is dertien keer in de bestsellerlijst van USA Today terechtgekomen. Voorheen een derivatenhandelaar op Wall Street en heeft een Bachelor in economie van Yale University. Sarina is een New Englander wiens voorouders in Vermont hout hebben gekapt en sinds de jaren 1760 het noordelijke land hebben bewerkt. Sarina is dankbaar voor de uitvinding van binnenleidingen en wifi gedurende de tussenliggende 250 jaar. Op een paar beboste hectares woont ze met haar man, twee jongens en een goddeloze hoeveelheid ski- en hockeyuitrusting. Sarina's boeken worden in twaalf talen op vier continenten gepubliceerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Epic” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: