De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Flirten met de buurman

(1 klantbeoordeling)

Auteur: Natasha Madison

Serie: Flirten met

Deel: Flirten met serie #3

Eliahn

Zwanger thuiskomen van een cruise. Dat is niet iets waar een ouder op zit te wachten, dus liet ik alles achter me en verhuisde naar Parijs voor een nieuwe start. Zes jaar later ben ik klaar om terug naar huis te keren. Ik was een alleenstaande moeder en het enige wat ik wist over de vader van mijn zoon was zijn naam: Luca. Meer hoefde ik niet te weten. Het universum had andere ideeën, want op onze tweede dag thuis, daagde hij terug op in mijn leven.

Luca

Ik wilde mijn zondag niet doorbrengen op het welkomstfeestje voor de dochter van mijn baas. Maar ik word van mijn sokken geblazen als ik bij binnenkomst oog in oog komt te staan met het meisje waar ik zes jaar geleden mee flirtte. Tijdens de cruise. Als ik kijk naar de jongen die naast haar staat, kijk ik in een paar ogen identiek aan de mijne. Hij is mijn zoon. Als blijkt dat we ook nog naast elkaar wonen, proberen we samen voor hem te zorgen. Dat zou makkelijk moeten zijn, als de aantrekkingskracht die ons ooit samenbracht er niet nog steeds was.

Zes jaar lang achtervolgde ze me in mijn dromen.

Ik liet haar een keer gaan, maar nu wil ik haar de mijne maken.

Deze keer, voor altijd.

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: Tempt The Hookup

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789493030688

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789493030671

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema's voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren...

1 beoordeling voor Flirten met de buurman

 1. Sheila

  Drie levens. Zes gemiste jaren.

  Zwanger terugkomen van een zuipcruise stond zeker niet op haar verlanglijstje. Toch is dat precies wat Eliahn overkwam. Haar ouders waren bepaald niet blij met dat nieuws, maar Eliahn was vastbesloten; ze zou de baby houden. En na zes jaar in Parijs te hebben gewoond, was het nu tijd om haar zoontje mee naar huis te nemen.

  Luca heeft haar nooit uit zijn hoofd kunnen zetten. Dat meisje waarmee hij zijn dagen op die foute cruise had doorgebracht. Terwijl hij zich focuste op zijn carrière, spookte ze altijd rond in zijn gedachten. En nu staat hij ineens oog en oog met de vrouw uit zijn dromen, met naast haar een jongen die overduidelijk zijn ogen heeft.

  “Ze kijkt me aan en haar ogen gaan wijd open. Haar gezicht wordt bleek. Dan kijk ik naar de kleine jongen die haar hand vasthoudt en ik zet een stap naar achteren. Hij lijkt misschien op zijn moeder, maar dat zijn mijn ogen. ‘Eli’ zeg ik geluidloos.” Natasha Madison

  Wanneer ze dan ook nog naast hem komt wonen, weet hij het zeker. Hij zal een vader zijn voor zijn zoon, en hij zal Eli voor eens en voor altijd veroveren.

  Flirten met de buurman van Natasha Madison is het derde (vierde als je deel 2.5 meetelt) deel uit de romantische, erotische en ook grappige Flirten met serie.

  Een van de dingen die ik erg leuk vind aan de boeken van Natasha Madison, is dat er altijd wel wat bekenden uit eerdere boeken voorbij komen. En daarbij grijpt de auteur niet alleen terug naar personages uit dezelfde serie, ze laat ook personages uit haar andere serie(s) opdraven. Hierdoor krijg ik, als ik me met één van haar boeken op de bank nestel, inmiddels bijna het gevoel dat ik een afspraak met een goede bekende heb.

  Natasha Madison geeft haar stoere en sterke personages ook een bepaalde zachtheid mee. Ze weten hoe ze met lastige situaties moeten omgaan, maar doen dit niet zonder wat onzekerheid. Dat maakt dat ze niet helemaal perfect overkomen, waardoor je je makkelijk verbonden kan voelen met één of meer van die personages.

  Ook in Flirten met de buurman spelen familie en vrienden een belangrijke rol. In dit deel heeft Luca een jarenlange vriendschap met een groepje mannen, die gezamenlijk zorgen voor een aantal grappige situaties. Maar ook Aiden en de familie van Luca en Eli brengen regelmatig een glimlach teweeg.

  Flirten met de buurman is opnieuw een heerlijk new adult verhaal uit de Flirten met serie. Van mij mag Natasha Madison nog best wel even doorflirten met wat andere, nog vrijgezelle, personages. Ik geef dit deel 4 sterren.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: