Deel mij:

Fout

Deel: Fout #1 Categorieën: , Serie:
Auteur:Jana Aston

Ik val altijd op de verkeerde mannen. Homo? Player? Moederskindje? Check, check en check.

Nu kan ik niet stoppen met fantaseren over een van de klanten in de koffiebar, waar ik tussen de lessen door werk. Het is gewoon een onschuldige crush, toch? Het is niet zo dat ik deze man ooit buiten de koffiebar zie. Het is niet alsof ik hem ga zien als ik in de studentenkliniek een anticonceptiemiddel probeer te krijgen. Terwijl ik een ziekenhuishemdje draag. Zittend op een onderzoekstafel. Omdat hij de dokter is. Schiet me nu maar dood.

Maar wat als de man over wie ik de vuilste, meest schandalige fantasieën heb gehad, voor één keer allesbehalve fout blijkt te zijn?

(1 klantbeoordeling)

Oorspronkelijke titel: Wrong
244 pagina’s
Paperback: €19,50
ISBN Paperback: 9789493030541
E-book: €6,99
ISBN E-book: 9789493030534

Auteur

Jana Aston

Jana Aston houdt van katten, grote koffiekopjes en boeken over miljardairs die maagden ontmaagden. Ze schreef haar debuutroman tijdens het afhandelen van telefonische klantenservice over elektriciteitsrekeningen, en ze is de fictieve gynaecoloog in Wrong altijd dankbaar dat lezers helemaal gek van waren waardoor het werken in haar pyjama tot een realiteit kwam. Jana is de auteur van 4 boeken en ze zijn allemaal meerdere keren op de bestsellerlijst van NYT of USA Today verschenen.

1 beoordeling voor Fout

 1. Sheila

  Hier wil je de man van jouw dromen dus niet tegenkomen.

  Elke keer nadat hij koffie bij haar is komen halen, kan ze niet stoppen met fantaseren over wat hij allemaal met haar zou kunnen doen. Sophie weet dat ze dat beter niet kan doen. Ze kent hem niet en valt eigenlijk ook altijd op de verkeerde mannen. Haar vorige vriendje was notabene homo, maar daar kwam ze pas na 2 jaar achter. Ze maakt op dat gebied dus duidelijk niet de beste keuzes.

  Zij werkt, naast haar studie, in een koffiebar met de dubieuze naam Grind Me. Hij is de vaste klant, waar ze elke week opnieuw naar uitkijkt. Sophie vindt hem ontzettend sexy. Sterker nog, ze krijgt al kippenvel als hij alleen nog maar haar naam zegt.

  “De deur zwaait open en Marie komt naar binnen. Met Luke. Koffiebar-Luke. Het colbertje dat hij vanmorgen droeg is weg, vervangen door een doktersjas. De pruimkleurige das waar ik een paar uur eerder zo van gecharmeerd was zit nog steeds stevig om zijn nek geknoopt. O, mijn god. Mijn droomverliefdheid is gynaecoloog.” Jana Aston

  Wanneer Sophie tijdens haar bezoek aan de studentenkliniek op de gynaecoloog wacht, krijgt ze de schrik van haar leven. De gynaecoloog is de man waar ze al haar fantasieën op los heeft gelaten. Dit is echt heel erg fout.

  De omschrijving van Fout 1 – Fout van Jana Aston laat je al vermoeden dat je een new adult verhaal met humor gaat lezen. En dit word je, zeker in het begin, ook geboden.

  Fout is grappig, ongemakkelijk, erotisch en, in woord en daad, behoorlijk expliciet. Sophie belandt regelmatig in situaties die een lach bij de lezer zullen veroorzaken. Het feit dat ze er dan ook van alles uitflapt, maakt het vaak nog grappiger. Daarnaast heeft ze vrienden die al helemaal geen blad voor de mond nemen.

  Sophie’s personage is open en ongedwongen. Alhoewel ze nog behoorlijk onervaren is, is ze zeker niet verlegen. Ondanks dat ze zich makkelijk laat leiden, durft ze wel voor zichzelf op te komen en uit te spreken wat ze wil. Luke daarentegen is veel meer gesloten. Hij is dominant, zelfverzekerd en toch ook heel zorgzaam. Pas tegen het eind krijg je wat meer inzicht in zijn personage.

  Gevoelsmatig ontbrak het in Fout een beetje aan een goede balans tussen verhaal en erotiek. Voor mij persoonlijk sloeg deze iets te veel door naar de seksuele kant. Terwijl het boek wel ruimte biedt voor meer uitgewerkte andere verhaallijnen. Dat neemt echter niet weg dat het verhaal soepel loopt, vlot leest en leuke personages heeft.

  Fout 1 – Fout van Jana Aston is een behoorlijk uitgesproken new adult boek, waar liefhebbers van erotisch getinte verhalen die worden gecombineerd met wat humor, zeker van zullen genieten. Ik geef Fout 4 sterren.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer zoals dit boek: