Deel mij:

Gevaarlijk spel

De meeste gegijzelden zouden bang zijn voor hun ontvoerder. Dit geldt niet voor Camilla Estrada. Integendeel zelfs. In plaats van dat ze bang voor me is, daagt ze me uit. Ze fluistert haar dreigementen in mijn oor en belooft me dat ze me zal vermoorden. Haar verzet zorgt ervoor dat ik verlang naar dingen die ik niet mag voelen. Het maakt me wanhopig om erachter te komen hoe prachtig ze is, als ze voor me bloedt. En alleen voor mij…

Een maffiakoning en de prinses van het kartel… Dat zorgt voor een explosieve combinatie van twee heel slechte mensen die heel verkeerde dingen van elkaar willen. Maar het zorgt vooral voor een verslavend en verdorven liefdesverhaal.

De held van een verhaal heeft nooit echt de macht, die is alleen voorbehouden aan de perfecte schurk. In dit verhaal vind je geen helden en het is nog maar de vraag wie de grootste schurk is…

Disclaimer: Dit boek bevat scènes waar sommige lezers zich niet bij op hun gemak zullen voelen.

E-book: €4,99

ISBN E-book: 9789464400717

Auteur

L.P. Lovell

Lauren Lovell is een roodharige uit Engeland.
Ze lijdt aan een totaal gebrek aan hersen-tot-mondfilter en is de vriend die je moet uitleggen voordat je haar aan iemand voorstelt en je excuses aanbiedt voor daarna.
Lauren houdt van een milde … of niet zo milde psychopathische held en een duister, verdraaid verhaal.
Als je je jongens heel erg leuk vindt, spring er gelijk op!

S.J. Cole

Stevie J. Cole schrijft graag realistische verhalen met rauwe, donkere personages die je moet haten, maar niet anders kan dan liefhebben.
Ze is geobsedeerd door rockmuziek, houdt van luiaards en heeft een onnatuurlijke obsessie met Britse accenten.
Haar boeken worden niet aanbevolen voor bangeriken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gevaarlijk spel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer zoals dit boek: