De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Leugens in het donker

Auteur: Hannah Hill

Serie: Schemeringen

Deel: Schemeringen #1

Manuel
Het leven is onvoorspelbaar. Controle bestaat niet; het is niet meer dan een onbereikbaar verlangen. Als je dat accepteert, maak je de beste kans om er in ieder geval dichtbij in de buurt te komen.
In die categorie hoor ik thuis. Ik sta aan het roer van mijn leven. Het maakt niet uit hoeveel onverwachte wendingen er op mijn pad komen. Ik ga voor niets achteruit en buig alles naar mijn wil. Zo hou ik grip op elke situatie.

Tot mijn pad het hare kruist. Mijn toekomstige vrouw. Een rol waar ze niet op zit te wachten. Helaas voor haar hoort zij in de categorie mensen die wanhopig vechten om controle, maar het nooit zullen krijgen. Dat zorgt ervoor dat ik de leiding over haar leven moeiteloos kan overnemen.

Lola
In een leven waarin alles voor mij wordt bepaald, hou ik me staande met het plan om uiteindelijk het heft in eigen hand te nemen. Het is slechts een kwestie van tijd voor ik mezelf bevrijd van de onderdrukking in mijn leven.

Tot mijn pad het zijne kruist. Mijn toekomstige man. Een rol die ik hem niet wil geven, maar hij elke intentie heeft om op te eisen.
Als hij me beter kende, zou hij weten dat ik dat niet zou laten gebeuren. Nooit laat ik een man mijn leven meer overheersen. De enige die de leiding over mijn leven neemt ben ikzelf.

* WAARSCHUWING * Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren.*

Beschrijving

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789464400168

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789464400069

Auteur

Hannah Hill

Hannah Hill is een nieuwe schrijfster van Nederlandse bodem. Met haar trilogie Verbonden met Elkaar waar het we het verhaal van Jessica en Nero kunnen volgen, was een shot in de roos en overhaalde ze de lezers van haar schrijfcapaciteiten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leugens in het donker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

King #7

Preppy 3: Hij zal je vernietigen

Mount #1

Genadeloze Koning