Deel mij:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on email

Onvolmaakt

Deel: Beschadigd duet #1 Categorieën: , Serie:
Auteurs:Kyra Mind

Isabel

Toen ik voor mijn vriend naar de andere kant van de wereld verhuisde, had ik nooit verwacht hem met een andere vrouw in bed aan te treffen. Toch twijfel ik geen moment en pak mijn spullen, vastberaden om nooit meer terug te keren. Ook al ben ik nu moederziel alleen, in een vreemd land en heb ik amper geld om rond te komen.

Als ik die avond James tegen het lijf loop, laat ik me verleiden om met hem per boot mee op reis te gaan. Al snel kom ik erachter dat onze ogenschijnlijk toevallige ontmoeting, helemaal niet zo toevallig was.

James

Vanaf het allereerste moment dat ik Isabel zag, wist ik meteen dat ik haar wilde hebben en besloot ik er alles aan te doen om haar te krijgen. Al vrij snel ontdekte ik dat ze het bloed onder mijn nagels vandaan haalt en ik mezelf amper kan beheersen met haar in mijn buurt. Toch wil ik haar nergens anders hebben, dan dicht bij mij.

Kunnen we iets maken van deze onvolmaakte relatie? Of zijn we beiden te beschadigd?

Onvolmaakt is het eerste deel van het beschadigd-duet.

(1 klantbeoordeling)

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789493030930

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789493030893

Auteur

Kyra Mind

Kyra Mind is een pseudoniem voor een Nederlandstalige schrijfster, die een lange tijd haar verhalen niet durfde te delen met de buitenwereld. Op Sociale Media zag ze echter allemaal 'onbekende' schrijvers hun verhalen delen met lezers en dat heeft haar uiteindelijk de stap doen zetten om het ook via die weg te proberen. Dit heeft haar verwachtingen gigantisch overtroffen, waardoor ze het aandurfde om het serieuzer aan te pakken en haar verhalen in boekvorm uit te brengen.

1 beoordeling voor Onvolmaakt

  1. Angelique Kraal

    Een nieuwe schrijfster van een dark romance het is een aanrader! Het boek gaat over James ( met de bijna doorzochte ogen) en Isabella ( de mooie gingerhead) die, onverwachts, met elkaar optrekken. Beide beschadigd, zeer explosief karakter allebei maar kunnen toch niet zonder elkaar. Ze vechten mekaar af en toe de tent uit dat je er bijna een whiplash van krijgt, je voelt de emotie uit het boek spatten! Beide hebben geheimen voor elkaar en dat zorgt er voor dat je wil blijven lezen in de hoop dat het op de volgende bladzijde duidelijk wordt. Het geruzie wordt afgewisseld met steamy scènes en het open einde zorgt er voor alleen maar voor dat je met smart op deel 2 zit te wachten!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: