Deel mij:

Onvolmaakt

Deel: Beschadigd duet #1 Categorieën: , Serie:
Auteur:Kyra Mind

Isabel

Toen ik voor mijn vriend naar de andere kant van de wereld verhuisde, had ik nooit verwacht hem met een andere vrouw in bed aan te treffen. Toch twijfel ik geen moment en pak mijn spullen, vastberaden om nooit meer terug te keren. Ook al ben ik nu moederziel alleen, in een vreemd land en heb ik amper geld om rond te komen.

Als ik die avond James tegen het lijf loop, laat ik me verleiden om met hem per boot mee op reis te gaan. Al snel kom ik erachter dat onze ogenschijnlijk toevallige ontmoeting, helemaal niet zo toevallig was.

James

Vanaf het allereerste moment dat ik Isabel zag, wist ik meteen dat ik haar wilde hebben en besloot ik er alles aan te doen om haar te krijgen. Al vrij snel ontdekte ik dat ze het bloed onder mijn nagels vandaan haalt en ik mezelf amper kan beheersen met haar in mijn buurt. Toch wil ik haar nergens anders hebben, dan dicht bij mij.

Kunnen we iets maken van deze onvolmaakte relatie? Of zijn we beiden te beschadigd?

Onvolmaakt is het eerste deel van het beschadigd-duet.

(2 klantbeoordelingen)

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789493030930

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789493030893

Auteur

Kyra Mind

Kyra Mind is een pseudoniem voor een Nederlandstalige schrijfster, die een lange tijd haar verhalen niet durfde te delen met de buitenwereld. Op Sociale Media zag ze echter allemaal ‘onbekende’ schrijvers hun verhalen delen met lezers en dat heeft haar uiteindelijk de stap doen zetten om het ook via die weg te proberen. Dit heeft haar verwachtingen gigantisch overtroffen, waardoor ze het aandurfde om het serieuzer aan te pakken en haar verhalen in boekvorm uit te brengen.

2 beoordelingen voor Onvolmaakt

 1. Angelique Kraal

  Een nieuwe schrijfster van een dark romance het is een aanrader! Het boek gaat over James ( met de bijna doorzochte ogen) en Isabella ( de mooie gingerhead) die, onverwachts, met elkaar optrekken. Beide beschadigd, zeer explosief karakter allebei maar kunnen toch niet zonder elkaar. Ze vechten mekaar af en toe de tent uit dat je er bijna een whiplash van krijgt, je voelt de emotie uit het boek spatten! Beide hebben geheimen voor elkaar en dat zorgt er voor dat je wil blijven lezen in de hoop dat het op de volgende bladzijde duidelijk wordt. Het geruzie wordt afgewisseld met steamy scènes en het open einde zorgt er voor alleen maar voor dat je met smart op deel 2 zit te wachten!

 2. Sheila

  Heeft Isabel’s impulsiviteit haar nu echt in de problemen gebracht?

  Isabel heeft alles achter zich gelaten om bij Sebastian te zijn. Ze is zelfs voor hem naar Puerto Rico verhuisd. Dat ze hem in bed aantreft met een andere vrouw, is dan ook een enorme klap in haar gezicht. Zonder erbij na te denken pakt ze wat spullen en vertrekt.

  Terwijl Isabel haar situatie probeert te overzien ontmoet ze James, die haar een plek op zijn boot aanbiedt. Isabel realiseert zich dat ze niet erg veel keus heeft, en neemt zijn aanbod aan. Als ze ontdekt hoe gevaarlijk James eigenlijk is en dat hun ontmoeting niet toevallig was, is het te laat. James heeft haar inmiddels al geclaimd als de zijne.

  “Shit. Waar ben ik eigenlijk mee bezig? Ik ken deze vrouw helemaal niet, dus waarom kan het mij wat schelen wat Sebastian met haar doet? Het ligt niet echt in mijn aard om het voor vrouwen op te nemen, dus waarom zou zij een uitzondering zijn?” Kyra Mind

  Balancerend tussen licht en donker, ontstaan er gevoelens die Isabel en James niet eerder hebben ervaren. Maar kan je samen een geheel vormen, als je allebei niet ongeschonden bent?

  Onvolmaakt van Kyra Mind is het eerste, spannende en soms overweldigende deel van het Beschadigd duet. Kyra Mind is een pseudoniem.

  Onvolmaakt is een erotisch getint new adult verhaal met een duister randje, dat meerdere vormen van spanning herbergt. Kyra Mind creëert een beklemmende sfeer, die merkbaar is voor de lezer en die, naar mijn mening, wordt versterkt door het feit dat het verhaal zich voor een groot deel afspeelt op de beperkte ruimte van een boot.

  Naast de manier waarop het verhaal wordt verteld, ligt wat mij betreft een groot deel van de kracht van dit boek in de personages. Personages die je ondanks alles wil omarmen, en waarover duidelijk nog veel valt te ontdekken en te onthullen. Kyra Mind maakt op een bepaalde manier voelbaar, dat dit dingen zijn die Isabel en James gevormd moeten hebben.

  Juist de imperfectie van de personages zorgt dat ze tot de verbeelding spreken. Dat ze allebei iets donkers in zich hebben en elkaar daarin, op een soms verwarrende wijze, ook vinden, maakt die situaties makkelijker te verteren dan wanneer zoiets eenzijdig zou zijn. Bij deze karakters suddert iets onvoorspelbaars en dat maakt ze op zijn minst heel erg interessant.

  Onvolmaakt van Kyra Mind is een new adult verhaal waarin met weinig romantiek de start van een meeslepend, ietwat duister, liefdesverhaal wordt verteld. Dit eerste deel van het Beschadigd duet krijgt 4.5 sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer zoals dit boek: