Deel mij:

Patrick

Deel: Verboden Passie #3 Categorieën: , Serie:
Auteur:Linda Kage

Er was eens een rijk en verwend meisje dat nogal arrogant was. Ze maakte zich alleen maar druk om hoe ze op anderen overkwam en verstopte haar duistere geheimen diep weg. Maar aan al die uiterlijke schijn komt snel een einde als Eva Mercer ongepland zwanger raakt. En dat niet alleen. Ze wordt ook nog eens neergeschoten door een gek én haar huis uitgeschopt. Nu is dat rijke verwende meisje dakloos, werkloos en blut. O ja, en ze moet een nieuw leven zien op te bouwen met een baby. De hoop op redding van de prins op het witte paard heeft Eva inmiddels opgeven. In sprookjes gelooft ze niet meer.

Er was eens een wees die leek te zijn geboren voor het ongeluk. Hij nam het op voor een jonge moeder en belandde in de cel. Nu is Patrick Ryan op vrije voeten en al is hij niet bepaald een prins op het witte paard, hij is wel op zoek naar zijn ware liefde. Een vrouw die hij nog nooit daadwerkelijk heeft ontmoet. Hij weet niet eens hoe ze heet, alleen hoe ze ruikt en hoe haar lach klinkt. Wat hij wel absoluut zeker weet? Dat zij de oplossing is voor al zijn problemen.

Paperback: €19,50

ISBN Paperback: 

E-book: €7,99

ISBN E-book:

Auteur

Linda Kage

Linda schrijft romantische fictie van YA tot volwassen en eigentijds tot fantasie. De meeste Kage-verhalen neigen meer naar de lichtere kant met een paar betekenisvolle momenten erin. De focus ligt meer op entertainmentwaarde en emotionele impact. Ze houdt van het drama en de gekke, over-the-top plots die je aan het huilen maken, dan aan het lachen, je boos maken en dan vrolijk zuchten. De meeste verhalen zijn expliciet, maar een paar zijn seksvrij. Geen duistere of taboeonderwerpen, maar veel zijn ook geen veilige verhalen.

Ze woont samen met haar man, Kurt en haar twee dochters, Lydia en Sadie. De kat Holly, en negen koekoeksklokken in het zuidoosten van Kansas. Linda is een Boerenmeid. Haar ouders waren melkveehouders. Ze was de jongste van acht en heeft een grote familie. Linda heeft een dagbaan als catalogiserende bibliotheek assistent.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Patrick” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer zoals dit boek: