Deel mij:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on email

Patrick

Deel: Verboden Passie #3 Categorieën: , Serie:
Auteurs:Linda Kage

Verwachte publicatiedatum: juni 2021

Er was eens een vertroeteld rijk meisje die nogal zelfingenomen was. Ze gaf alleen maar om de schijn en verborg al haar duistere, lelijke geheimen onder het mom van een eigenzinnige snob. Maar toen werd Eva Mercer zwanger, werd neergeschoten door een psychopaat en werd ze buitengesmeten in het enige huis dat ze kende. Nu is ze blut, werkloos, en moet ze opnieuw beginnen met een pasgeborene die ze moet opvoeden. Maar hoe?

 

Aan de andere kant van de stad, heeft sexy, getatoeëerde wees, Patrick Ryan, weinig geluk. Hij is voorwaardelijk vrij voor het verdedigen van de laatste jonkvrouw in nood terwijl hij haar probeert te helpen haar kind te onderhouden, maar het enige wat hij wil is zijn enige ware liefde vinden. Hij kent deze vrouw door haar geur en het geluid van haar lach, maar hij heeft haar nog nooit ontmoet. Hij weet niet eens haar naam. Hij weet alleen dat zij de sleutel is om alles te recht te zetten.

 

Een of andere held kan je redden van fysieke pijn. Een andere kan je redden van een ander soort onheil. Om hun dromen te bereiken, kunnen Eva en Pick elkaar redden. Maar eerst moeten ze hun harten openen en leren vertrouwen.

Paperback: €19,50

ISBN Paperback: 

E-book: €7,99

ISBN E-book:

Auteur

Linda Kage

Linda schrijft romantische fictie van YA tot volwassen en eigentijds tot fantasie. De meeste Kage-verhalen neigen meer naar de lichtere kant met een paar betekenisvolle momenten erin. De focus ligt meer op entertainmentwaarde en emotionele impact. Ze houdt van het drama en de gekke, over-the-top plots die je aan het huilen maken, dan aan het lachen, je boos maken en dan vrolijk zuchten. De meeste verhalen zijn expliciet, maar een paar zijn seksvrij. Geen duistere of taboeonderwerpen, maar veel zijn ook geen veilige verhalen. Ze woont samen met haar man, Kurt en haar twee dochters, Lydia en Sadie. De kat Holly, en negen koekoeksklokken in het zuidoosten van Kansas. Linda is een Boerenmeid. Haar ouders waren melkveehouders. Ze was de jongste van acht en heeft een grote familie. Linda heeft een dagbaan als catalogiserende bibliotheek assistent.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Patrick” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: