De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Promises and pomegranates

Auteur: Sav R. Miller

Serie: Monsters & Muses

Deel: Monsters & Muses #1

Een dark romance geïnspireerd door de mythe over Hades en Persephone van USA Today beststellerauteur Sav. R. Miller

Ooit klopte zijn hart vol passie. Dat denkt dokter Kal Anderson tenminste. Maar nu doet het orgaan alleen wat het moet doen om hem in leven te houden. Zijn kille, emotieloze bestaan is prima nu hij als arts voor de maffia werkt. Zijn beslissingen zijn altijd klinisch, gevoel komt er nooit bij kijken.

Tot hij Elena Ricci ontmoet, de twintigjarige dochter van zijn baas.

Elena bewondert de harteloze arts al haar hele leven lang, en als ze hem treft in een zwak moment, delen ze een nacht vol passie. Het is een zinloze poging om elkaar te vergeten. De nacht samen heeft een tegenovergesteld effect. Kal wil Elena niet gewoon, hij heeft haar nódig.

Hij raakt door haar geobsedeerd.

Kal is zo door Elena bevangen, dat niets of niemand hem in de weg staat om bij haar te kunnen zijn. Hij voorkomt dat ze trouwt met een ander, dwingt haar om zijn vrouw te worden en neemt haar mee naar het eiland waar hij woont.

Alleen met Kal op zijn eiland, begint Elena langzaam maar zeker door alle lagen ijs rondom zijn hart heen te dringen. De vraag is alleen of hun liefde genoeg is om de geheimen die worden onthuld, te doorstaan. En of hun liefde genoeg is voor de levens die voor altijd zijn veranderd.

Auteur

Sav R. Miller

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Promises and pomegranates” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

Mount #1

Genadeloze Koning