De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Slechts één fout

Auteur: Natasha Madison

Serie: Slechts één

Deel: Slechts één #6

Er was maar één fout voor nodig om alles te veranderen.

Michael
Verkocht worden aan een ander team omdat je op de radio ruzie hebt geschopt met je coach, is nou niet bepaald hoe je bekend wilt staan. Die fout kleeft aan me en het is dus essentieel dat ik me bezighoudt met mijn carrière. En met niets anders. Dat goede voornemen verdwijnt echter als sneeuw voor de zon als ik mijn onenightstand van een half jaar geleden weer tegenkom. Hoogzwanger.

Jillian
Twee roze streepjes zetten mijn hele leven op z’n kop. Net als de man met wie ik een wilde nacht had. De man die me aan het lachen maakte. De man die ik belde om dit onverwachte nieuws mee te delen, maar er toen achter kwam dat zijn telefoonnummer niet meer werkte. Na weer een teleurstellende ervaring met het andere geslacht, besloot ik het dan maar helemaal zelf te doen.
Tot ik op een dag weer oog in oog kom te staan met de man die ik haat.
De vader van mijn kind.

Beschrijving

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789464401615

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789464401493

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema's voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren...

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slechts één fout” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

King #6

Preppy 2: Hij zal je verlossen

Mount #3

Zondig koninkrijk