De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Slechts één voorgoed

Categorieën: , ,

Auteur: Natasha Madison

Serie: Slechts één

Deel: Slechts één #8

Dylan
Al mijn dromen kwamen uit toen ik op mijn tiende werd geadopteerd. Ik leefde het leven dat ieder kind zich wenste en genoot van mijn toptijd op het ijs. Zij was het irritante kleine zusje dat me overal naartoe volgde. We waren toen al vrienden en voor haar had ik alles over. Nu gaan we gewoon weer met de hele familie op vakantie, maar toch… Dit keer voelt het anders. Alles voelt anders.

Alex
Dylan komt voor in al mijn herinneringen. Van het moment dat ik van mijn fiets afviel tot het moment waarop mijn hart voor de eerste keer werd gebroken, hij was er altijd tijd voor me. Hij heeft me mijn hele leven al beschermd en nu wordt het tijd om de droom dat hij ooit helemaal de mijne wordt, los te laten. Eén laatste keer met de hele familie op vakantie. Eén laatste afscheid.
Het lot heeft echter andere plannen met ons. En één ding zeker is zeker: Je hebt slechts één voorgoed.

Beschrijving

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789464402094

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789464401882

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema's voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren...

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slechts één voorgoed” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: