Deel mij:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on email

Verlangende Duisternis

Deel: Duisternis #2 Categorie: Serie:
Auteurs:Hannah Hill

Meegenomen naar Masons domein, ontdekte ik hoe veel erger mijn situatie nog kon worden. De hindernissen die we hadden genomen, bleken kinderspel in vergelijking met degene die we nog moesten nemen.

De duisternis in Mason verlangde meer van mij dan ik had te geven. Toch was ik niet in staat om eraan te ontsnappen.

Overtuigd van onze connectie, wist Mason mijn onderdrukte gevoelens voor hem bloot te leggen. Maar mijn verlangen naar zijn gevoelens bleef onbeantwoord.

Hij schroomde niet om mij eraan te herinneren wat mijn plaats was in zijn wereld. Een liefdeloze wereld, waarin ik als zijn bezit geen stem had. Zo maakte Mason het me onmogelijk om ervan overtuigd te blijven dat hij mij net zo lief had als ik hem.

We belandden in een impasse en de uitkomst daarvan kon zowel ons keerpunt als ons einde betekenen.

(1 klantbeoordeling)

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789493030787

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789493030770

Auteur

Hannah Hill

Hannah Hill is een nieuwe schrijfster van Nederlandse bodem. Met haar trilogie Verbonden met Elkaar waar het we het verhaal van Jessica en Nero kunnen volgen, was een shot in de roos en overhaalde ze de lezers van haar schrijfcapaciteiten.

1 beoordeling voor Verlangende Duisternis

  1. Angelique Kraal

    Het tweede deel van deze serie gaat verder in Vietnam waar Masons Lauren mee naar toe heeft genomen. Lauren zit vaak alleen in haar kamer en ziet Mason alleen als hij bij haar in bed komt liggen. Af en toe heeft ze contact met Bryan, de broer van Mason, en uit zijn verhalen over Mason krijgt ze beter zicht op het leven van Mason en waarom hij is zoals hij is. De haat die ze voor hem voelt veranderd in een emotie die ze niet goed kan omschrijven. Bryan heeft wel door wat er bij Lauren speelt en confronteert haar daar mee. Het verhaal is rauw, sexy en vol emoties die mij tot het eind alle kanten hebben op laten gaan. Tot aan kippenvel aan toe! Het verhaal eindigt met een cliffhanger die ik niet zag aankomen! Hannah Hill is een schrijfster die zich kan meten met andere grote schrijfsters van dit genre🖤.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: