Deel mij:

Verlangende Duisternis

Deel: Duisternis #2 Categorie: Serie:

Meegenomen naar Masons domein, ontdekte ik hoe veel erger mijn situatie nog kon worden. De hindernissen die we hadden genomen, bleken kinderspel in vergelijking met degene die we nog moesten nemen.

De duisternis in Mason verlangde meer van mij dan ik had te geven. Toch was ik niet in staat om eraan te ontsnappen.

Overtuigd van onze connectie, wist Mason mijn onderdrukte gevoelens voor hem bloot te leggen. Maar mijn verlangen naar zijn gevoelens bleef onbeantwoord.

Hij schroomde niet om mij eraan te herinneren wat mijn plaats was in zijn wereld. Een liefdeloze wereld, waarin ik als zijn bezit geen stem had. Zo maakte Mason het me onmogelijk om ervan overtuigd te blijven dat hij mij net zo lief had als ik hem.

We belandden in een impasse en de uitkomst daarvan kon zowel ons keerpunt als ons einde betekenen.

(2 klantbeoordelingen)

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789493030787

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789493030770

Auteur

Hannah Hill

Hannah Hill is een nieuwe schrijfster van Nederlandse bodem. Met haar trilogie Verbonden met Elkaar waar het we het verhaal van Jessica en Nero kunnen volgen, was een shot in de roos en overhaalde ze de lezers van haar schrijfcapaciteiten.

2 beoordelingen voor Verlangende Duisternis

 1. Angelique Kraal

  Het tweede deel van deze serie gaat verder in Vietnam waar Masons Lauren mee naar toe heeft genomen. Lauren zit vaak alleen in haar kamer en ziet Mason alleen als hij bij haar in bed komt liggen. Af en toe heeft ze contact met Bryan, de broer van Mason, en uit zijn verhalen over Mason krijgt ze beter zicht op het leven van Mason en waarom hij is zoals hij is. De haat die ze voor hem voelt veranderd in een emotie die ze niet goed kan omschrijven. Bryan heeft wel door wat er bij Lauren speelt en confronteert haar daar mee. Het verhaal is rauw, sexy en vol emoties die mij tot het eind alle kanten hebben op laten gaan. Tot aan kippenvel aan toe! Het verhaal eindigt met een cliffhanger die ik niet zag aankomen! Hannah Hill is een schrijfster die zich kan meten met andere grote schrijfsters van dit genre🖤.

 2. Sheila

  Zal zijn duisternis haar licht laten doven?

  Lauren kan geen rust vinden in haar nieuwe omgeving. Ze mag niet naar buiten, Mason negeert haar en Bryan kan ze niet meer vertrouwen. Niet nadat hij tegen haar heeft gelogen over zijn band met Mason. Dat zal ze niet snel vergeten. Inmiddels komen de muren in haar luxe gevangenis dan ook behoorlijk op haar af.

  Desondanks probeert ze er wat van te maken. Maar net wanneer Lauren zich een beetje openstelt, wordt ze opnieuw geconfronteerd met de man die Mason is. Waarom denkt ze dat er iets zal veranderen? Dat hij misschien toch om haar geeft? Hij heeft haar tenslotte vaak genoeg duidelijk gemaakt dat daar in zijn wereld geen plaats voor is.

  “Hij moest mijn verandering hebben opgemerkt. Hij koos er alleen voor om er niets mee te doen. Wat zowel verrassend als een verademing was. Ik deed alles wat hij van me verlangde, zonder weerwoord. In de tijd die we samen doorbrachten, voerden we een toneelstuk op.” Hannah Hill

  Terwijl ze zoekt naar manieren om zichzelf te beschermen, belandt Lauren opnieuw in een gevaarlijk spel, met de man die niet tolereert dat er met hem wordt gespeeld.

  Verlangende Duisternis is het tweede deel van de Duisternis serie, en pakt het verhaal vlak na het einde van Verwoestende duisternis op.

  Opnieuw stap je in de relatie van Mason en Lauren, waarbij je zult merken dat deze aan het veranderen is. De disfuctionaliteit ervan is echter nog zeker niet weg. De zienswijze van Lauren en Mason is totaal verschillend, wat de nodige strijd op blijft leveren en tegelijkertijd een hoop frustratie, woede en verdriet veroorzaakt.

  Van alle mannelijke hoofdpersonen die ik tot nog toe binnen dit genre ben tegengekomen, vind ik, als lezer, Mason de lastigste om te ‘omarmen’. Dat klinkt misschien een beetje negatief, maar dat is het niet per se. De eigenschappen van het personage, dat de auteur met Mason heeft gecreëerd, maken een deel van het verhaal tot wat het is.

  Soms vergeet je even dat Lauren weliswaar een volwassen vrouw is, maar ook nog erg jong. Hannah Hill lijkt daar ook een beetje mee te spelen. Op bepaalde momenten herinnert ze je ineens weer aan dat feit, bijvoorbeeld in de manier waarop ze Lauren laat reageren, of met bepaalde zaken om laat gaan.

  Hannah Hill heeft er niet voor gekozen om ineens een enorme draai te maken in dit boek. Ze laat de pijnpunten en de ongelijkheid in de relatie bestaan, en maakt die tot een sterkte binnen het verhaal. Tegen het einde zie je een kleine verschuiving ontstaan, die niet alleen welkom is, maar ook op het juiste moment wordt ingezet. Om nog maar te zwijgen over de enorme cliffhanger die dat oplevert.

  Verlangende duisternis van Hannah Hill is, net als het eerste deel uit de Duisternis serie, een spannend dark romance boek, maar (op een prettige manier) wel iets minder heftig als het eerste deel. Ik geef dit tweede deel 4 sterren en ben benieuwd naar wat er nog allemaal zal gaan gebeuren.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: