Deel mij:

Verlichtte Duisternis

Deel: Duisternis #4 Categorie: Serie:

Verwachte publicatiedatum: December 2020

Mijn liefde voor Mason was oneindig. We waren twee delen van een geheel dat verbonden hoorde te zijn. En een verbintenis was precies wat ik kreeg.

Elke dag was beter dan die ervoor en ik dacht niet dat we nog gelukkiger konden worden.

Verblind door mijn liefde voor Mason, negeerde ik de scheuren die ons geluk begon te overschaduwen. Al had het de impact van de diepere reden niet kunnen verzachten.

De kloof die daardoor tussen mij en Mason ontstond was nog nooit zo groot geweest. We werden beiden gedwongen alles te geven om te redden wat reddeloos leek te zijn. Toch vonden we licht in de duisternis en bleek onze diepgewortelde liefde groot genoeg te zijn om het dieptepunt te overstijgen. We waren er sterker uitgekomen en niets leek ons nog te kunnen deren.

Niet wetende hoe fout ik het had gehad met die gedachte, kwam op het meest onverwachte moment onze grootse beproeving. Een beproeving dat ons einde kon betekenen.

(1 klantbeoordeling)

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789493030824

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789493030817

Auteur

Hannah Hill

Hannah Hill is een nieuwe schrijfster van Nederlandse bodem. Met haar trilogie Verbonden met Elkaar waar het we het verhaal van Jessica en Nero kunnen volgen, was een shot in de roos en overhaalde ze de lezers van haar schrijfcapaciteiten.

1 beoordeling voor Verlichtte Duisternis

 1. Sheila

  Kan zij zijn duisternis verlichten?

  Lauren dacht dat zij en Mason nu wel dichter bij elkaar zouden komen. Maar er ontstaat telkens een nieuwe kloof. Elke keer wanneer ze zich denkt te kunnen koesteren in hun geluk, gebeurt er iets waardoor de afstand opnieuw ontstaat. Steeds trekt één van hen zich toch weer terug.

  “Alhoewel Andrew met zeker dertig man bij mij was achtergebleven, bewees dit dat Mason gekwetster was dan ik had gedacht. Anders was hij nooit zonder mij vooruit gegaan. Tijdens de rit probeerde ik orde in al mijn gevoelens te scheppen. Duidelijk was dat ik nog steeds tijd nodig had. Mason had me met zijn keuzes echt pijn gedaan.” Hannah Hill

  Toch zijn ze uiteindelijk op een punt gekomen waar het meeste wel besproken is en hun onderlinge confrontaties grotendeels zijn beslecht. En dan, net als alles lijkt te kloppen slaat het noodlot toe, en zijn Mason en Lauren genoodzaakt voor elkaar te vechten in een gevecht dat niet gewonnen lijkt te kunnen worden.

  Zullen Lauren en Mason aan de lijve moeten ondervinden dat liefde weliswaar bergen kan verzetten, maar dat wraak hun wereld op zijn grondvesten kan laten trillen?

  Verlichte duisternis is het afsluitende deel uit de vierdelige Duisternis serie van Hannah Hill, die daarmee een angstaanjagend spannende dark romance serie heeft afgeleverd.

  Na het slot van deel drie is het haast onmogelijk om niet gelijk door te willen lezen in Verlichte duisternis. Hannah Hill bond de lezer met die cliffhanger opnieuw aan de serie en stelt niet teleur met dit vervolg. Het verhaal wordt direct na de cliffhanger opgepakt, en de vragen waarmee je achterbleef zullen nu zoveel mogelijk worden beantwoord.

  Voor zover ik me kan herinneren, hebben niet veel boeken zoveel conflicterende gevoelens bij mij opgeroepen als deze serie. Dat hoeft echter niet als verkeerd te worden uitgelegd. Het betekent juist dat de auteur je raakt met haar verhaal. En na al diverse series van Hannah Hill te hebben gelezen, weet ik één ding zeker: deze auteur weet hoe ze verschillende emoties op kan roepen bij haar lezers.

  Hannah Hill blijft zoveel mogelijk bij de persoonlijkheid die haar personages al vanaf deel één bezitten. Ze maken uiteraard een ontwikkeling door, maar de gevaarlijke karakters worden niet ineens in de ideale schoonzoons veranderd. Door hierin bijna geen grote concessies te doen, blijft de onheilspellende sfeer en identiteit, op een klein stuk aan het einde na, door de serie heen behouden.

  Met Verlichte duisternis komt er een einde aan een dark romance serie die je uitdaagt om een lichtje in de duisternis te vinden, en je ondanks alles laat hopen dat de personages elkaar weten te vinden. Dit slot krijgt 4 sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer zoals dit boek: