Deel mij:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on email

Verterende Duisternis

Deel: Duisternis #3 Categorie: Serie:
Auteurs:Hannah Hill

Verwachte publicatiedatum: November 2020

Met hart en ziel had ik mezelf aan Mason overgeleverd. Ik was kwetsbaarder dan ooit. Door de overtuiging dat Mason net zo veel van mij hield als ik van hem, vond ik de kracht die ik nodig had om te strijden voor onze toekomst.

Vastberaden om Mason te overtuigen van zijn liefde voor mij, ging ik geen uitdaging uit de weg. Ik trotseerde niet alleen hem en zijn verterende duisternis, maar ook mijn eigen angsten.

Niet meer in staat verder te kijken dan mijn eigen verlangen, verloor ik uit het oog wat echt belangrijk was. Tegen beter weten in begon ik Masons grenzen op te zoeken en dreef hem tot het uiterste.

De rollen keerde zich om en maakte dat ik uiteindelijk degene werd die Mason van mijn liefde moest overtuigen. De vraag was alleen of het niet al te laat was.

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789493030824

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789493030817

Auteur

Hannah Hill

Hannah Hill is een nieuwe schrijfster van Nederlandse bodem. Met haar trilogie Verbonden met Elkaar waar het we het verhaal van Jessica en Nero kunnen volgen, was een shot in de roos en overhaalde ze de lezers van haar schrijfcapaciteiten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verterende Duisternis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: