Deel mij:

Verwoestende Duisternis

Deel: Duisternis #1 Categorie: Serie:

Met een allure die kracht en macht schreeuwde, eiste hij de aandacht op van iedereen om hem heen.
Aandacht die hij wist te behouden met zijn knappe uiterlijk.
In mijn lichaam begonnen tienerhormonen rond te razen en dat maakte het nagenoeg onmogelijk om weg te kijken.
Zodra zijn betoverende ogen de mijne vonden ontdekte ik de duisternis die erin verscholen lag.
Het riep zowel lust als angst in me op.

Na onze korte ontmoeting, vol geladen intensiteit, was ik blij dat hij verdween.
Hoe had ik ooit kunnen vermoeden dat hij terug zou komen om me op te eisen en de zijne te maken?

Er was in die tussenliggende jaren dan wel niets aan zijn aantrekkingskracht veranderd, maar ook niet aan mijn angst.
Een angst die bleef groeien naarmate ik leerde wie Mason werkelijk was.
Zijn verwoestende duisternis maakte me blind voor de diepere gevoelens die ik voor hem koesterde.
We konden elkaar niet vinden in onze onzekerheden net zomin als in onze verlangens.

Wie had kunnen denken dat het zulke desastreuse gevolgen zou hebben?

(1 klantbeoordeling)

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789493030763

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789493030756

Auteur

Hannah Hill

Hannah Hill is een nieuwe schrijfster van Nederlandse bodem. Met haar trilogie Verbonden met Elkaar waar het we het verhaal van Jessica en Nero kunnen volgen, was een shot in de roos en overhaalde ze de lezers van haar schrijfcapaciteiten.

1 beoordeling voor Verwoestende Duisternis

 1. Sheila

  Tegen wil en dank.

  Bij de eerste ontmoeting met Mason, kon Lauren niet vermoeden welke impact dit op haar latere leven zou hebben. Op haar zestiende maken ze kort kennis met elkaar tijdens een klassiek concert van haar ouders en broer. Een ontmoeting die bij Lauren zowel aantrekkingskracht als angst oproept.

  “Hij had een geheimzinnige kant. Duister en onvoorspelbaar. Ik wist niet of ik me op mijn knieën moest laten vallen of moest gillen van angst. Behoedzaam bleef ik hem aankijken.” Hannah Hill

  Twee jaar later weet Lauren dat vooral die angst meer dan terecht was. Want de ontmoeting die dan volgt, is niet alleen onvrijwillig maar ook angstaanjagend. Mason is nog even aantrekkelijk, maar de manier waarop hij Lauren de zijne maakt, kan verwoestende gevolgen hebben.

  Lauren ervaart gevoelens die ze niet kan, en wil, begrijpen. Uit iets wat zo fout begint, kan toch nooit iets goeds ontstaan?

  Verwoestende duisternis van Hannah Hill, is het eerste deel van de vierdelige dark romance serie, Duisternis.

  Hannah Hill, die je misschien al kent van onder andere de Verbonden met elkaar serie, trekt je onmiddellijk het verhaal van Lauren en Mason in. De eerste ontmoeting bevat direct een geladen spanning, en hoe verder je in het verhaal komt, hoe groter die wordt. Op het puntje van je stoel probeer je de wereld van Mason te begrijpen. Maar die wordt nog redelijk vaag gehouden, waardoor het spanningsveld alleen maar groter wordt.

  Lauren gebruikt regelmatig de term verontrustend, en dat is het verhaal eigenlijk ook wel. Er is sprake van ontvoering en misbruik waardoor de (sexuele) relatie tussen Lauren en Mason behoorlijk heftig en gecompliceerd is. Alhoewel het dus precies is wat je bij het dark romance genre zou kunnen verwachten, zal niet iedereen zich prettig voelen bij een dergelijk verhaal.

  Het personage van Lauren is vrij onschuldig. Haar opvoeding was zowel beschermd als beschut. Dat wil echter niet zeggen dat ze zwak is. Haar wilskracht is sterk, ze weet hoe ze voor zichzelf op moet komen en ze kan zichzelf verdedigen. Door haar in een situatie te plaatsen, die haar op bepaalde punten alsnog weerloos maakt, heeft Hannah Hill de wanhoop van Lauren extra impact gegeven.

  Zowel in hun ongelijke relatie als daarbuiten is Mason een indrukwekkend personage, maar niet bepaald een fijne man. Het is de verdienste van de auteur, dat je hem toch graag anders zou willen zien. Ze heeft blijkbaar iets in het verhaal weten te leggen, waardoor je iets wil vinden dat maakt dat je een ander beeld van Mason krijgt.

  Met Verwoestende duisternis heeft Hannah Hill een veelbelovende, maar ook pittige, start gemaakt met een serie waarin nog veel te ontdekken valt. Dit eerste deel krijgt 4 sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer zoals dit boek: