De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Voorgoed

Categorieën: , ,

Auteur: Natasha Madison

Serie: Dit is

Deel: Dit is #4

Verwachte Publicatiedatum: februari 2021
Van de bestsellerserie, Soulmate komt de spin-off serie Dit is…

Caroline
Tienermoeder worden op mijn achttien was niet het heen dat ik verwacht had, maar nogmaals, geen van ons beide was een alleenstaande ouder. Toch zou ik mijn verleden niet willen veranderen, want die jongen is mijn hele wereld.
Hockey is het enige waar mijn zoon om geeft, dus ik werk er hard voor om te zorgen dat hij kan spelen. Ik doe er alles aan dat hij niet lijdt onder de slechte beslissingen die zijn vader heeft genomen.
Toen hij een hele zomer hockeytraining won, wist ik diep van binnen dat hij de tijd van zijn leven zou hebben.
Waar ik niet op voorbereid was, was een ontmoeting met zijn nieuwe zomercoach.
Hij was magnetisch, krachtig en een speler – in alle vormen van het woord.
Als het leven me tot nu toe iets had geleerd, was het hoe je slechte beslissingen kon vermijden, en Justin Stone was de definitie van een slechte beslissing.
Ik zou nooit de perfecte vrouw kunnen zijn waar zijn familie op hoopt. Zelfs als ik zou willen dat ik het kon zijn

Justin
Opgroeien als de zoon van een hockeygod is één ding. Opgroeien als broer van een tweede hockeygod is een andere. Ik moest grote schaatsen vullen, dus het was maar goed dat ik er elke seconde van genoot.
De zomer was mijn vrije tijd, mijn tijd om los te laten, maar toen ze me vroegen om een ​​hockeykamp voor kansarme kinderen te coachen, kon ik geen nee zeggen.
Maar toen ze binnenkwam met de hand van een kleine jongen, stopte mijn hart met kloppen. Of misschien is het voor het eerst begonnen.
Ze waren een pakketdeal, en ik wist dit – ik wilde het meer dan ik ooit iets gewild had. Het duurde niet lang voordat ik besefte dat wat er ook gebeurde, ik er alles aan zou doen om ze te beschermen.
Zij is de enige met wie ik wil zijn.

Beschrijving

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789464200195

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789464200188

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema's voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren...

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voorgoed” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: