Onze  Auteurs

Mobirise

Stefanie Van Mol

Auteur

Schrijfster van erotische romans

Mobirise

Natasha Madison

Auteur

Schrijfster van romans

T.M. Frazier

Auteur

Schrijfster van donkere romans

Meghan March

Auteur

Schrijfster van erotische romans

Tamara Haagmans

Auteur

Schrijfster van erotische romans

K. Bromberg

Auteur

Schrijfster van romans

Linda Kage

Auteur

Schrijfster van romans

Stefanie Van Mol

Vurig Verlangen

- Stefanie van Mol

Zij trok een muur rond zich op.  

De laatste keer dat Roxanne haar hart opende voor een man, eindigde dat op een verschrikkelijke manier. Ze was vastbesloten niemand meer toe te laten in haar hart... tot Jonas in haar leven kwam. Hoe hard ze hem ook probeert te ontwijken, hij blijft opduiken in alle aspecten van haar leven.

Hij wilde haar meteen. 

Jonas wist het bij de eerste blik. Zij hoorde bij hem. Maar slaagt hij erin het ijslaagje rond haar ziel te ontdooien? Hij maakt het zijn missie om haar te laten ontdekken dat hij het missende stukje is in haar puzzel. 

Verborgen verlangen

- Stefanie Van Mol

Zij wil van haar braaf imago af.

Fleur werkt in de kunstgalerie van haar vader. Hierdoor draagt ze al jaren de stempel van brave dochter, maar daar wil ze nu verandering in brengen. Na een dronken avontuur zorgt Thomas ervoor dat ze thuis raakt. Als ze de ochtend daarna naakt wakker wordt in haar bed, vreest ze het ergste.

Hij is een levensgenieter. 

Thomas houdt van het leven. Hij zet regelmatig de bloemetjes buiten met zijn 2 beste vrienden. Als hij voor zijn baan moet samenwerken met Fleur, beseft hij dat ze de meest irritante vrouw is die hij ooit is tegengekomen. Maar waarom voelt hij zich dan toch haar aangetrokken? 

Verboden verlangen

- Stefanie Van Mol

Zij is stiekem verliefd op hem

Melanie heeft net haar studie in het buitenland beëindigd. Als ze terugkeert naar België om voor haar vaders bedrijf te werken, staat ze terug oog in oog met Lucas. De gevoelens die ze eerder voor hem had, komen terug in volle glorie.

Hij heeft zich nooit gebonden

Lucas had nooit eerder de behoefte om zich te binden, tot hij Melanie terugziet op het huwelijksfeest van zijn beste vriend. Melanie is niet enkel 6 jaar jonger dan hem, ze is ook het jongere zusje van zijn beste vriend.

Natasha Madison

Flirten met de baas

- Natasha Madison

Eén blik, één aanraking. Eén nacht.

 Als we de regels breken, zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn.

Dus het is een goede zaak, dat regels werden gemaakt om te verbreken

Flirten met de playboy

- Natasha Madison

Kijk toe hoe ik flirt met de playboy.

 Ze denkt dat ze kan ontsnappen, dat ik haar zal laten gaan... Hij denkt dat hij een vrouw zoals ik aankan. Hij moest eens weten...

Een man die alles heeft, heeft maar één ding nodig: verleid worden.


T.M. Frazier

King

- T.M. Frazier

Dakloos. Hongerig. Wanhopig. Doe herinnert zich niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt.King is een beruchte beroepscrimineel die net is vrijgekomen uit de gevangenis.
Iemand bij wie je niet in het krijt wil staan, tenzij je bereid bent hem terug te betalen met bloed, met zweet, met seks, of een combinatie van deze drie.Kings toekomst staat op het spel.
Die van Doe ligt verankerd in het verleden. Wanneer hun levens met een knal samenkomen, moeten ze leren dat je soms, om vast te kunnen houden, eerst los moet laten

 

Tyrant

- T.M. Frazier

Ik. Herinner. Me. Alles. Alleen nu wilde ik dat dat niet zo was. Als de mist die mijn herinneringen heeft beneveld, opklaart, komt de waarheid die maanden buiten mijn bereik lag, eindelijk naar voren. Maar de verlossing die ik verwacht had te voelen, blijft uit. Ik ben nu banger dan ik was toen ik geboeid aan Kings bed wakker werd. Want de waarheid brengt duistere geheimen aan het licht. Geheimen die ik nooit had mogen ontrafelen. Als ze erachter komen dat ik me alles herinner of als ik hulp zoek bij de getatoeëerde crimineel die me met lichaam en ziel bezit, breng ik degene van wie ik het meest hou, in gevaar. Ik weet niet of ik sterk genoeg ben om de aantrekkingskracht tussen King en mij, die elke dat groter wordt, te weerstaan. Hij heeft me al eens gered, op meer dan één manier. Nu is het mijn beurt om te doen wat er nodig is om hem te redden. Zelfs als dat betekent, dat ik moet trouwen met iemand anders..

 

K. Bromberg

Verleid

- K. Bromberg

Voorjaar 2019

Begeerd

- K. Bromberg

Voorjaar 2019

 

Geliefd

- K. Bromberg

Zomer 2019

Tamara Haagmans

Verblind door hem

- Tamara haagmans

Sannes grote droom wordt werkelijkheid: haar boek wordt uitgegeven.
Ze is dolenthousiast, tot ze Damian ontmoet, de redacteur met wie ze gaat samenwerken. Tussen hen loopt de spanning hoog op en niet alleen op seksueel gebied. Gelukkig kan Sanne rekenen op steun van haar beste vriend Dennis.
Hij maakt er echter geen geheim van dat hij Damian totaal niet vertrouwt. Maar Dennis heeft zelf een geheim en het is nog maar de vraag hoe Sanne zal reageren, als ze hoort wat hij al die tijd voor haar heeft verzwegen.

 

Meghan March

Genadeloze koning

- Meghan march

New Orleans is van mij.
Je kent me niet bij naam, maar ik heb de touwtjes van alles wat je ziet in handen – en ook van alles wat je niet ziet.
Mijn invloed kent geen grenzen en mijn eisen worden altijd ingewilligd. Er was geen goede reden voor me om geld te lenen aan een distilleerderij, een bijna failliet familiebedrijf, behalve dat het me een fijn gevoel geeft dat ze daarom bij mij in het krijt staan. Dat zíj daarom bij mij in het krijt staat. Ze weet niet dat ze mijn aandacht heeft getrokken. Ze had beter op moeten passen. Ik zorg ervoor dat ze van mij wordt. En dan verslind ik haar met haar en huid. Wie weet houd ik haar wel bij me. Het is tijd voor haar om haar schuld in te lossen. Keira Kilgore, je nieuwe eigenaar heet Lachlan Mount.
Genadeloze koning is deel 1 van de Mount-trilogie.
Verschijnt 22-01-2019

Rebelse koningin

- Meghan March

 Voorjaar 2019

Zondig koninkrijk

- Meghan march

Zomer 2019