Manuscripten

Stuur ons jouw manuscript

SVM Publishing ontvangt uw manuscript graag ter beoordeling. Hierbij enkele richtlijnen waar rekening mee gehouden moet worden:

Per mail

Stuur uw manuscript per e-mail en niet per post.

Lettertype

Lever uw manuscript aan in een duidelijk leesbaar 12-punts lettertype, met een regelafstand van anderhalf. Handgeschreven of geprinte manuscripten worden niet in behandeling genomen.

Synopsis

Voorzie het manuscript van een heldere synopsis, waarin u in maximaal vijf pagina's inhoud en plot van uw boek beschrijft.

Schrijver

Maak in uw begeleidende e-mail duidelijk wie u bent

Adres en Onderwerp

Adresseer uw manuscript aan: manuscripten@svmpublishing.be Als onderwerp moet u een van de volgende opties gebruiken: - Manuscript - (titel van uw manuscript) – (naam van de auteur)

In behandeling

Manuscripten zonder een van bovenstaande onderwerpregels worden niet in behandeling genomen. U ontvangt een bevestiging van ontvangst.

Beoordelingstermijn

Aangezien onze uitgeverij per jaar zeer veel manuscripten ontvangt, moet u rekening houden met een beoordelingstermijn van minimaal 3 à 4 maanden.

Beoordeling

U ontvangt geen beoordelingsrapport. Indien u dat wenst, kunt u zich wenden tot een scriptbeoordelingsbureau.

Over afwijzingen

Gezien het grote aantal manuscripten kan over afwijzingen niet worden gecorrespondeerd.

Extra informatie

Ter informatie: wij publiceren uitsluitend in het Nederlands en wij publiceren uitsluitend erotische romans, New Adult en dark romance (maffia, motorbendes, sportromance…)