De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Allesbehalve een romeo

Categorieën: ,

Auteur: L.P. Lovell, S.J. Cole

Serie: Dayton

Deel: Dayton #3

Iedereen in Dayton ziet Hendrix Hunt als een getatoeëerde bad boy, een etterbak, een player. Jongens haten hem en zijn als de dood voor hem. Meiden willen niets liever dan hem temmen. En ik… Ik wil hem alleen maar vergeten.

Twee jaar geleden draaide mijn hele wereld om Hendrix. En toen sloeg het noodlot toe en werd alles verpest, zoals dat altijd het geval is in Dayton. Deze ellendige plek draait op geheimen en leugens, het is de hel waarin we leven. Ik had Hendrix gebroken en nu deed hij er alles aan om mij kapot te maken.

Ze zeggen dat liefde blind is en dat liefde alles overwint… Maar als de liefde kapotgemaakt wordt, dan blijft er niets anders over dan jaloezie, wraak en haat.

Hendrix Hunt is bepaald geen Romeo, maak ik keer op keer dezelfde fout als Juliet… Ik ben gaan houden van mijn vijand.

Auteur

L.P. Lovell

Lauren Lovell is een roodharige uit Engeland. Ze lijdt aan een totaal gebrek aan hersen-tot-mondfilter en is de vriend die je moet uitleggen voordat je haar aan iemand voorstelt en je excuses aanbiedt voor daarna. Lauren houdt van een milde ... of niet zo milde psychopathische held en een duister, verdraaid verhaal. Als je je jongens heel erg leuk vindt, spring er gelijk op!

S.J. Cole

Stevie J. Cole schrijft graag realistische verhalen met rauwe, donkere personages die je moet haten, maar niet anders kan dan liefhebben. Ze is geobsedeerd door rockmuziek, houdt van luiaards en heeft een onnatuurlijke obsessie met Britse accenten. Haar boeken worden niet aanbevolen voor bangeriken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Allesbehalve een romeo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: