De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Anarchy

Categorieën: ,

Auteur: Tate James

Serie: Hades

Deel: Hades #2

Vijf jaar geleden maakte ik een keuze waar ik tot de dag van vandaag geen spijt van heb. Ik beschermde de persoon die het allerbelangrijkste voor me is, mijn zusje. Ik beschermde mezelf. Dat deed ik door de macht over de Tristate Timberwolves over te nemen.

Sinds dat moment regeer ik met een ijzeren vuist. Ik heb gedaan wat ik moest doen om mijn mensen te beschermen. Ik zorgde dat we onder de radar bleven, ik zorgde dat we veilig waren.

Tot nu. Een geest uit het verleden is weer uit de schaduwen gekropen en bedreigt nu mijn positie. Daagt me uit. Verspreidt zijn gif in mijn stad en lapt mijn regels aan z’n laars. Deze adder steekt me een dolk in mijn rug. Dit onderkruipsel blies mijn verdomde club op!

Deze laatste aanval gaat te ver. Mijn vijand heeft geen idee hoever ik zal gaan om te beschermen wat van mij is. En Lucas? Hij is van mij. Willen ze een opstand? Willen ze complete anarchie? Prima. Dat kunnen ze krijgen.

Anarchy is het tweede deel uit de Hades-serie. De Hades-boeken zijn new adult reverse haremboeken, waarin de heldin meerdere love interest heeft en niet hoeft te kiezen om haar ‘lang en gelukkig’ te beleven.

Auteur

Tate James

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anarchy” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

Saint #1

Meedogenloze verovering