De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Gevaarlijk spel

Auteur: L.P. Lovell, S.J. Cole

Serie: Spel

Deel: Spel #1

De meeste gijzelaars zouden hun ontvoerder vrezen, maar dat is níet het geval voor Camilla Estrada. In plaats van me te vrezen, daagt ze me uit. Ze wakkert mijn woede aan door telkens opnieuw te dreigen en te beloven me te vermoorden. Het zorgt ervoor dat ik verlang naar dingen die ik niet zou moeten willen – zoals zien hoe mooi ze is als ze voor mij bloedt. Alleen voor mij…
Een maffiakoning en zijn ontvoerde kartelprinses. Twee slechte mensen, die beide heel slechte dingen willen. Een giftig liefdesverhaal.
Echte macht is nooit in handen van goede mannen, alleen in die van de perfecte schurken. Twee schurken die vechten voor de macht. Wie de ergste is moet nog blijken…

Beschrijving

E-book: €4,99

ISBN E-book: 9789464400717

Auteur

L.P. Lovell

Lauren Lovell is een roodharige uit Engeland. Ze lijdt aan een totaal gebrek aan hersen-tot-mondfilter en is de vriend die je moet uitleggen voordat je haar aan iemand voorstelt en je excuses aanbiedt voor daarna. Lauren houdt van een milde ... of niet zo milde psychopathische held en een duister, verdraaid verhaal. Als je je jongens heel erg leuk vindt, spring er gelijk op!

S.J. Cole

Stevie J. Cole schrijft graag realistische verhalen met rauwe, donkere personages die je moet haten, maar niet anders kan dan liefhebben. Ze is geobsedeerd door rockmuziek, houdt van luiaards en heeft een onnatuurlijke obsessie met Britse accenten. Haar boeken worden niet aanbevolen voor bangeriken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gevaarlijk spel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: