De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Harmony

Auteur: Aurora Rose Reynolds

Serie: Mayson kinderen

Deel: Mayson kinderen #6

Harmony Mayson is niet het type vrouw dat onnodige risico’s neemt, maar nadat ze Harlen MacCabe heeft ontmoet, vraagt ze zich af of daar niet eens verandering in moet komen. Hoe meer tijd ze met de wilde en vrijgevochten biker doorbrengt, hoe meer ze verlangt naar de vrijheid die hij haar geeft… En hoe meer ze naar hem verlangt.
Harlen leeft zijn leven precies zoals hij dat wil. Nadat hij al op jonge leeftijd zijn ouders verloor bij een roofoverval, weet hij als geen ander hoe waardevol het leven is en hij is vastbesloten er alles uit de halen wat erin zit. Als hij de mooie Harmony tegenkomt en hoort dat ze in zijn stad komt komen, weet hij dat hij zijn kans bij haar moet wagen. Zij denkt misschien dat hij alleen maar vrienden wil zijn, maar dat is absoluut niet het geval.
Wat Harmony en Harlen niet weten, is dat hun tijd samen misschien wel van korte duur is. Het zwaard van Damocles hangt boven hun hoofd. Iemand zint op wraak en diegene is niet van plan is te stoppen tot een schuld is vereffend.

Beschrijving

Paperback: € 19,50

ISBN Paperback: 9789464402353

E-book: € 7,99

ISBN E-book: 9789464402247

Auteur

Aurora Rose Reynolds

Aurora Rose Reynolds is een bestsellerauteur uit de New York Times, USA Today en Wall Street Journal wiens populaire series Until, Until Him, Until Her, Underground King, Shooting Stars, Fluke My Life en How to Catch an Alpha series zijn. Haar schrijfcarrière begon in een poging om de waanzinnige alfamannen die in haar hoofd woonden haar met rust te laten en is uitgegroeid tot een kans om haar verhalen met lezers over de hele wereld te delen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Harmony” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: