De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Het probleem met ons

Auteur: Kat T. Masen

Serie: Forbidden Love

Deel: Forbidden love #2

Het probleem met liefde is timing…

Amelia

Het was nooit de bedoeling dat ik zou vallen voor een oudere man. En al zeker niet voor een man die praktisch bij onze familie hoort. Het was te veel, ging te snel. En onze families werden het slachtoffer van onze verboden liefde. Dus namen we afscheid van elkaar.

Vier jaren zijn inmiddels verstreken en nu is mijn ex terug uit Londen.
Hij is nog altijd net zo knap als ik me herinner. Maar nu is hij een multimiljonair, dankzij het contract dat hij tekende en dat ons uit elkaar dreef.

En ik… Ik ben verloofd.

Toen Austin me een aanzoek deed, was een gecompliceerde liefdesdriehoek wel het laatste waar ik aan dacht. Maar aan de andere kant, ik had er ook nooit bij stil gestaan dat Will Romano weer terug in mijn leven zou komen.

Hij is de man op wie ik hartstochtelijk verliefd werd… En van wie ik eigenlijk nog altijd hartstochtelijk veel hou.

Will

Het moment waarop ik de foto zag van haar met een verlovingsring aan haar vinger, werd het onmogelijk om niets te doen. Het had míjn ring moeten zijn om haar vinger. Het wordt tijd dat ik voor haar vecht, tegen haar vader en tegen iedereen die ons uit elkaar wil drijven. Dat had ik eigenlijk vier jaar geleden al moeten doen.

Mijn enige doel is om haar terug te winnen. Om haar te laten zien dat leeftijd niets zegt en dat alleen wij twee ertoe doen en niemand anders.

Dat was het doel, tot in slechts één nacht mijn hele leven verandert, alleen maar omdat ik haar zo wanhopig graag wilde vergeten.

Auteur

Kat T. Masen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het probleem met ons” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: