De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Ieder zijn geheim

(1 klantbeoordeling)

Categorieën: , , ,

Auteur: Sarina Bowen

Serie: Ivy years

Deel: The Ivy Years #2

Zou je de liefde van je leven kunnen opgeven om het kind dat van je afhankelijk is te redden?

Vroeger was ik net als de andere Harkness ijshockeyspelers. Ik maakte me alleen zorgen over de volgende wedstrijd of het volgende feestje. Maar dat veranderde allemaal de dag dat ik verantwoordelijk werd voor mijn kleine zusje. Alleen door Lucy verborgen te houden en me gedeisd te houden, zullen we dit jaar overleven.

Maar dan ontmoet ik Scarlet, die me ziet als meer dan een steratleet of een feestbeest. Ik val hard voor haar. Maar ook zij wordt gevolgd door duisternis. Als haar verleden aan het licht komt, zo ook de vreselijke waarheid: ik kan niet iedereen redden. Maar ik zal nooit stoppen met proberen.

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: The Year we hid away

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789493030664

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789493030657

Auteur

Sarina Bowen

Sarina Bowen is de bekroonde auteur van meer dan dertig hedendaagse romans. Ze is dertien keer in de bestsellerlijst van USA Today terechtgekomen. Voorheen een derivatenhandelaar op Wall Street en heeft een Bachelor in economie van Yale University. Sarina is een New Englander wiens voorouders in Vermont hout hebben gekapt en sinds de jaren 1760 het noordelijke land hebben bewerkt. Sarina is dankbaar voor de uitvinding van binnenleidingen en wifi gedurende de tussenliggende 250 jaar. Op een paar beboste hectares woont ze met haar man, twee jongens en een goddeloze hoeveelheid ski- en hockeyuitrusting. Sarina's boeken worden in twaalf talen op vier continenten gepubliceerd.

1 beoordeling voor Ieder zijn geheim

 1. Sheila

  Scarlet heeft iets te verbergen. De reden waarom ze geen vrienden meer overheeft en de reden waarom de nieuwe mensen in haar leven niets over haar verleden mogen weten. Op Harkness wil ze haar studentenleven met een schone lei beginnen. Zelfs als dat betekent dat ze tegen de sexy Bridger moet liegen.

  “Ook had ik de dinsdagen en de donderdagen om naar uit te kijken. Ze werden al snel de beste dagen van de week, omdat Bridger en ik vrienden aan het worden waren. Zodra ik de les statistiek binnenkwam, checkte ik altijd of hij er was. En hij was er altijd.” – Sarina Bowen

  Voor Bridger zijn de twee dagen per week die hij met Scarlet kan doorbrengen, ontmoetingen die ervoor zorgen dat hij de rest vol kan houden. Wie had dat ooit gedacht van de player die alleen voor pleziertjes leefde? Maar dit jaar is alles anders. Hij heeft een belangrijke reden om niet meer in dat leven te stappen. Alleen als hij zich gedeisd houdt, kan zijn geheim misschien bewaard blijven.

  Als hun wereld in elkaar klapt en alles uitkomt, kan liefde dan nog overwinnen?

  Ieder zijn geheim van Sarina Bowen is het tweede boek uit de Ivy Years serie. Een serie prachtige en romantische boeken die ook heel goed los van elkaar gelezen kunnen worden.

  Sarina Bowen had met Gevallen Dromen, het eerste boek uit de serie, mijn hart eigenlijk al een beetje gestolen en met Ieder zijn geheim zet ze die lijn voort. De combinatie van romantiek en erotiek binnen een niet zo gangbare verhaallijn zorgen voor een warm en ontroerend geheel dat mij elke keer opnieuw verovert.

  Bridger en Scarlet zijn heerlijke personages om over te lezen. Ze krijgen een hoop op hun bordje en de manier waarop ze proberen overeind te blijven, is soms hartverwarmend en soms hartverscheurend op papier gezet. Je kunt niet anders dan met hen meeleven. De vrienden die onvoorwaardelijk te hulp schieten, doen een schepje bovenop de fijne leesbeleving.

  Tegen het einde wilde ik soms het liefst stoppen met lezen, omdat ik ten eerste niet wilde dat het verhaal afgelopen was en ik me ten tweede niet kon voorstellen dat alles wat ik voor Scarlet en Bridger wilde, nog in het overgebleven deel van het verhaal zou passen. Dat gevoel was juist, sommige wensen kwamen inderdaad niet uit. Maar daarvoor in de plaats las ík beloftes van wat zou kunnen komen en dat was eigenlijk net zo mooi.

  Ieder zijn geheim heeft alles in zich dat ik graag zie bij een new adult verhaal. Het laat je eerst een heel scala aan emoties doorlopen en laat je vervolgens aan het einde compleet senang achter. Dit verhaal van Sarina Bowen krijgt 5 sterren van mij.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: