De uitgeverij voor new adult & steamy romances

King

Auteur: S.J. Tilly

Serie: Alliance

Deel: Alliance #2

Oké, het zal wel m’n eigen schuld zijn dat ik aannam dat de man met wie ik een date had, níét getrouwd was. En oeps, sorry dat ik hem meenam naar het etentje bij vrienden thuis om erachter te komen dat mijn vrienden ook bevriend zijn met zijn vrouw. Want hé, hij is getrouwd! En zij was toevallig ook een avondje bij haar vrienden – míjn vrienden – want haar man had gezegd dat hij moest werken.

Ingewikkeld? Vertel mij wat.

En verrassing! De vrouw van mijn date is woedend als ze erachter komt dat haar man een vreemdgaande klootzak is.

Meid, ik snap je helemaal.

En wat het allemaal nog erger maakt, is de man die naast de vrouw van mijn date zit. Hij heet King en is haar broer. Zijn naam past perfect bij hem.

Aangezien mijn date dus een leugenachtige rotzak is, voel ik me totaal niet schuldig dat het water me in de mond loopt bij het zien van King en ik schaam me er ook niet voor, want ik ga hem toch nooit meer zien.

Althans, dat was het plan.

Het plan was dat ik een Uber zou nemen naar het appartement van de leugenachtige klootzak om mijn autosleutels te pakken. En dat zou ik snel doen ook.

Ik had rekening gehouden met duizenden scenario’s, maar niet met het scenario waarbij ik ooggetuige zou zijn van de moord op de overspelige rotzak, gekidnapt zou worden door zijn moordenaar en vervolgens gedwongen zou worden om te trouwen met de super aantrekkelijke, maar duidelijk compleet gestoorde crimineel. Dat stond níét op mijn bingokaart.

Dus hé… blijkbaar had ik het mis.

‘S.J. Tilly heeft haar eigen genre gecreëerd, ze weet op een briljante en moeiteloze manier dark romance met romcom te mixen’

BrendaReads op Goodreads

Auteur

S.J. Tilly

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “King” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: