De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Storm

Auteur: Jennifer Rowena

Serie: MC Hood

Deel: MC Hood #2

Storm

Dezelfde avond dat ik mijn zusje Anne verloor maakte ik een grandioze fout waardoor ik ook nog eens de relatie met mijn beste vriend en vriendin onherstelbaar heb beschadigd. Ik verdring mijn berouw, pijn en verdriet door te drinken. Het leven om mijn heen op de gemeenschap van de MC gaat door. Ik doe mijn beste mee te gaan, maar steeds vaker is mijn overmatige drinken een probleem.

Maar dan krijg ik een nieuwe buurvrouw. Vanaf het eerst moment heeft Olivia mijn aandacht. Hoe meer tijd we doorbrengen hoe minder ik nog voor alles kan vluchten. Maar ik ben niet de enige die op de vlucht is. Wat doet Olivia hier? Wat heeft haar hier gebracht? En voor wat of wie is lijkt zo toch zo bang?

Olivia

Eindelijk heb ik gedaan wat ik al jaren wilde doen. Ik heb mijn spullen gepakt en de plek die voor vijventwintig jaar mijn thuis was achtergelaten. Mijn nieuwe huis op de gemeenschap van een motorclub is de plek waar ik tot rust ga komen en ga bedenken wat ik vanuit daar wil doen. Wat ik in ieder geval niet wil is vallen voor mijn nieuwe buurman. Toch is dat wat er binnen een korte tijd gebeurd.

Net wanneer ik begin te denken dat ik naast wat rust ook wat geluk heb gevonden doe ik een ontdekking die niet alleen mijn leven, maar ook die van Storm opnieuw op zijn kop zet.

Auteur

Jennifer Rowena

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Storm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: