De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Studiehunk

Categorieën: , , ,

Auteur: Sarina Bowen

Serie: Ivy years

Deel: The Ivy Years #3,5

Release: 28 juli 2022

Er zitten 1016 eerstejaarsstudenten op Harkness College. Daarvan kan ik toch niet de enige sociaal onhandige maagd zijn? Toch?
Het wordt tijd om te leren met jongens te praten zonder te blozen en te stotteren en dus meld ik me aan als tutor, een bijbaantje waarin ik wat zelfvertrouwen kan opbouwen. Twaalf dollar per uur én wat menselijke interactie. Wat kan er in hemelsnaam verkeerd gaan?

Wie, zul je bedoelen. Een joviale ijshockey-hunk met een Franse tongval uit Canada, om precies te zijn.
Zodra Pepe Gerault plaatsneemt aan mijn bijlestafel, bevriest mijn brein en komt er een stortvloed aan onzin uit mijn mond. Alleen al hoe hij mijn naam uitspreekt – Josephine – geeft me een mini-orgasme. 

Ik zou hem met alle liefde mijn maagdelijkheid laten verdampen, maar het enige dat verdampt, is mijn zelfrespect. Het lijkt een verloren zaak, tot ik het perfecte plan bedenk om een moment met hem alleen te zijn…

Beschrijving

Paperback: € 

ISBN Paperback: 9789464401561

E-book: €3,99

ISBN E-book: 9789464401554

Auteur

Sarina Bowen

Sarina Bowen is de bekroonde auteur van meer dan dertig hedendaagse romans. Ze is dertien keer in de bestsellerlijst van USA Today terechtgekomen. Voorheen een derivatenhandelaar op Wall Street en heeft een Bachelor in economie van Yale University. Sarina is een New Englander wiens voorouders in Vermont hout hebben gekapt en sinds de jaren 1760 het noordelijke land hebben bewerkt. Sarina is dankbaar voor de uitvinding van binnenleidingen en wifi gedurende de tussenliggende 250 jaar. Op een paar beboste hectares woont ze met haar man, twee jongens en een goddeloze hoeveelheid ski- en hockeyuitrusting. Sarina's boeken worden in twaalf talen op vier continenten gepubliceerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Studiehunk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

 

Het ging viraal