De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Verzet

(1 klantbeoordeling)

Auteur: L.P. Lovell, S.J. Cole

Serie: Verkeerd

Deel: Verkeerd #4

Het soort leven dat ik heb geleefd, blijft me achtervolgen. Het vreet aan me. Het maakt me kapot.

Het heeft alles van me afgenomen. Mijn grootste liefde en mijn familie… mijn misstappen werden betaald met het bloed van Tor en Cayla en ik wil wraak.

Bloed. Dood. Ik wil zijn hoofd in mijn handen hebben.

Ik heb alles verloren en het enige wat me nu nog rest is de mannen omleggen die het van me afnamen.

Verraad, geheimen en wraak.

Dit is mijn verzet.

Beschrijving

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789493030725

E-book: €3,99

ISBN E-book: 9789493030718

Auteur

L.P. Lovell

Lauren Lovell is een roodharige uit Engeland. Ze lijdt aan een totaal gebrek aan hersen-tot-mondfilter en is de vriend die je moet uitleggen voordat je haar aan iemand voorstelt en je excuses aanbiedt voor daarna. Lauren houdt van een milde ... of niet zo milde psychopathische held en een duister, verdraaid verhaal. Als je je jongens heel erg leuk vindt, spring er gelijk op!

S.J. Cole

Stevie J. Cole schrijft graag realistische verhalen met rauwe, donkere personages die je moet haten, maar niet anders kan dan liefhebben. Ze is geobsedeerd door rockmuziek, houdt van luiaards en heeft een onnatuurlijke obsessie met Britse accenten. Haar boeken worden niet aanbevolen voor bangeriken.

1 beoordeling voor Verzet

 1. Sheila

  Als alleen keiharde wraak overblijft.

  Jude is gebroken. Alles wat hem lief is heeft hij verloren. Hij heeft haar zijn wereld ingetrokken. En nu is dit zijn straf. Maar Tor en Cayla hebben de prijs betaald. Hij is ze kwijt, zijn grote liefde en zijn dochter. Alles wat hem nu nog rest is wraak. Hij zal niet rusten tot hij iedereen, die hier verantwoordelijk voor is, heeft weggevaagd.

  “Er is een moment, een fractie van een seconde waarin de duisternis me overmeestert. Waarin een onbeschrijflijke hoeveelheid verdriet me verteert, maar dan ….. dan komt de woede langzaam naar boven, brandend en briesend, elke voorbijgaande seconde groeit het ….” LP Lovell & SJ Cole

  Ze heeft gedaan wat ze moest doen, voor Cayla. Ze kon niet anders. Hun meisje mag niet lijden onder het leven dat Jude en zij leefden. Er zijn teveel vijanden, waardoor ze nooit veilig zullen zijn. Als ze moet kiezen tussen Jude en haar dochter, dan kiest ze Cayla. Altijd. Zelfs als ze er zelf aan onderdoor gaat.

  Als wraak en opoffering de enige opties zijn, kunnen ze dan ooit winnen? Of betekent de karteloorlog waar ze in zijn beland, het einde van Tor en Jude?

  Verzet van LP Lovell & SJ Cole is het explosieve vierde, en laatste, deel van de Verkeerd serie.

  Bijna direct wordt de lezer meegezogen in het verdriet dat Jude heeft, nu Tor en Cayla er niet meer zijn. LP Lovell & SJ Cole beschrijven dit intens en woest. Precies het soort verdriet dat je verwacht bij een man zoals Jude. Dit maakte voor mij dat ik er, vooral in het begin, echt door geraakt werd.

  Ook Tor is gebroken. Aan de manier waarop ze de situatie beleeft, kun je duidelijk merken hoe haar personage is geëvolueerd. De verraderlijke wereld waarin ze, in eerste instantie ongewild, terecht is gekomen heeft haar veranderd. De auteurs voeren deze verandering in dit deel nog verder door, waarmee ze haar in een geduchte tegenstander hebben gevormd.

  Het bekvechten en het geruzie tussen de verschillende personages, gaat onverminderd door. Alhoewel dat voor mij soms best een tandje minder mocht, maakte het alles wel extra spannend. LP Lovell & SJ Cole hebben de diverse karakters behoorlijk onder druk gezet, waardoor het verhaal een aaneenschakeling van zeer ontvlambare situaties is geworden.

  Met Verzet wordt de Verkeerd serie grotendeels bevredigend afgerond, terwijl het voor mij ook niet ondenkbaar is dat er nog een verhaal uit voort zou kunnen vloeien. Dit spannende slot krijgt 4.5 sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: