De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Zoete overgave

Auteur: Sav R. Miller

Deel: King's Trace Antiheroes #1

Nadat zijn vader met pensioen is gegaan, is Elia Montalto de baas geworden over de georganiseerde misdaad in King’s Trace, Maine. Hij is pragmatisch van aard en dat zorgt ervoor dat hij als leider zeer wordt gewaardeerd. Nog belangrijker, zijn manier van leiderschap heeft ertoe geleid dat de maffia een aantal belangrijke politieke leiders in z’n zak heeft, waardoor ze ongestoord hun gang kunnen gaan.
Toch is het leven van Elia niet zo simpel als het lijkt en hoe goed de zaken ook gaan, er is altijd reden voor jaloezie en afgunst. Zelfs in een klein stadje in Main, is niet alles ongecompliceerd.
En zijn verlangen naar Caroline Harrison, de oudste dochter van Senator Harrison, is zéker een complicatie die hij niet kan gebruiken.

Als dochter van een corrupte politicus heeft Caroline maar één wens. Vrij zijn. Maar haar vader heeft andere plannen. Hij wil dat ze gaat trouwen. En terwijl haar vader de onderhandelingen over een huwelijk begint, ziet Caroline al haar dromen over een vrij leven, in een keer uit elkaar spatten.

Tot Caroline zelf een onwaarschijnlijke bondgenoot maakt. De knappe, jonge baas van de maffia in King’s Trace. Elia doet Caroline een aanbod dat ze niet kan weigeren en langzaam maar zeker wordt het duidelijk dat ook Caroline niet zo onschuldig is als ze misschien lijkt.

Elia heeft gezegd dat hij Caroline zal beschermen, maar zij is niet degene die beschermd hoeft te worden…

Auteur

Sav R. Miller

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoete overgave” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: