De uitgeverij voor new adult & steamy romances

De opkomst

Auteur: Jodi Ellen Malpas

Serie: Unlawful men

Deel: Unlawful Men #4

Je kunt niet herrijzen uit de as, als je je nog nooit hebt verbrand.

Op het moment dat maffiabaas Danny Black een deal sluit met huurmoordenaar James Kelly om samen een ongrijpbare aartsvijand te vernietigen, weten ze dat ze zich begeven op dodelijk glad ijs. Maar hun gezamenlijke vijand dreigt hen beide kapot te maken en de controle over hun stad over te nemen, dus kunnen ze niet anders dan samenwerken. Ze starten een dodelijk spel dat ze moeten winnen om de vrede in de stad te bewaren en hun geliefden te beschermen tegen een leven vol corruptie, misdaad en moord.

Maar vrede is een illusie, liefde een dagelijkse kwelling, en de dood blijft James en Danny op de hielen zitten.

Langzaam maar zeker verliezen ze hun ijzersterke greep op de macht, duiken oude vijanden weer op en komen oude, persoonlijke demonen opnieuw boven water. Ze beseffen eindelijk dat, om te overleven, ze zich voor altijd zullen moeten verbinden aan de duistere wereld die ze zelf hebben geschapen. En dus moeten ze die wereld koste wat het kost beschermen. Wat de gevolgen ook zullen zijn. Wat ze ook zullen verliezen. Hoe groot de pijn ook is. Ze moeten keuzes maken die onmenselijk lijken. Nog meedogenlozer moorden, nog intenser liefhebben. En met nog meer overgave haten.

Ze zijn ertoe in staat.
Ze zijn er klaar voor.

Maar niets kan James en Danny voorbereiden op de geheimen die aan het licht komen. Of het verraad waar ze mee te maken krijgen.

Niets kan ze voorbereiden op de offers die ze moeten maken.

Twee mannen.

Eén doel.

Geen genade.

Dit is De opkomst.

Auteur

Jodi Ellen Malpas

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De opkomst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

King #7

Preppy 3: Hij zal je vernietigen