De uitgeverij voor new adult & steamy romances

King

(1 klantbeoordeling)

Auteur: T.M. Frazier

Serie: King

Deel: King #1

Dakloos. Hongerig. Wanhopig.

Doe herinnert zich niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt.

King is een beruchte beroepscrimineel die net is vrijgekomen uit de gevangenis. Iemand bij wie je niet in het krijt wil staan, tenzij je bereid bent hem terug te betalen met bloed, met zweet, met seks, of een combinatie van deze drie.

Kings toekomst staat op het spel. Die van Doe ligt verankerd in het verleden. Wanneer hun levens met een knal samenkomen, moeten ze leren dat je soms, om vast te kunnen houden, eerst los moet laten.

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: King
328 pagina’s

Paperback: €18,50 ISBN Paperback: 9789493030022
E-book: €8,99 ISBN E-book: 9789493030015
Gratis in Kobo Plus

Auteur

T.M. Frazier

T.M. (Tracey Marie) Frazier had nooit gedroomd dat een persoon ooit een woord zou lezen dat ze schreef toen ze haar eerste boek publiceerde. Nu is ze een vijfvoudig bestsellerauteur van de USA Today en haar boeken zijn in tal van talen vertaald en over de hele wereld gepubliceerd. T.M. geniet ervan om te schrijven van wat zij ‘the wrong side of the tracks romance’ noemt met moreel, corrupte antihelden en geweldige heldinnen. Haar boeken worden beschreven als rauw, donker en grof. Wat dat eigenlijk betekent, is dat sommige auteurs goed zijn in het beschrijven van een bloem terwijl hij bloeit, T.M. is beter in het beschrijven van de laatste stadia in het rottingsproces van de bloem. Ze ontmoet graag haar lezers, maar als je haar op een evenement ziet, knijp haar niet, want ze is niet klaar om wakker te worden uit deze geweldige droom.

1 beoordeling voor King

 1. AnoeskaN

  Het eerste deel in de ‘King’ serie is verrassend, vernieuwend en ijzersterk.

  Wanneer King uit de gevangenis komt, voelt het leven plots anders aan. Zijn pad kruist dat van Doe. Beide proberen ze zich een weg door het leven te banen, maar beide zijn verloren op hun eigen manier. De offers die ze moeten maken komen onverwacht en hard binnen.

  Trigger Warning (by publisher): This book contains graphic violence, consensual and nonconsensual sex, drug use, abuse, and other taboo subjects and adult subject matter.

  Het boek is aan te raden voor lezers boven de 18 jaar.

  De auteur T.M. Frazier heeft een heel brute schrijfstijl die zeer goed past bij het genre. Haar verwoording klopt perfect met het karakter van de personages. Iets wat al snel opvalt: wanneer de personages evolueren, evolueert hun taalgebruik ook. Dit vormt een mooi detail dat niet vaak voorkomt.
  Wat maakt dat de personages levensecht aanvoelen. De band die je in een tweehonderdtal pagina’s vormt, is intens en sterk. Het is op sommige punten voor de lezer dan ook slikken. Je bent continu op je hoeden want er kan van alles met de personages gebeuren waardoor je hen los moet laten. De personages zijn ijzersterk uitgewerkt. Niet enkel zijn ze allemaal een round character (ja, zelfs de nevenfiguren), elk staat ook voor een levensles. Een diepere laag die in dit genre wel vaker voorkomt maar waarvan vele lezers geen weet hebben of er overheen lezen. In het eerste deel van de ‘King’-serie valt dit overigens sterk op.
  Daarnaast vormt de setting en sfeer een hedendaags tafereel. Het verhaal is geloofwaardig, niet over de top en vooral realistisch geschetst. Het lijkt alsof de auteur onderzoek heeft gedaan naar de verscheidene onderwerpen die in het boek aan bod komen. Iets wat het genre soms mist. De oprechtheid van de auteur, de interesse naar de gebeurtenissen, schijnt mooi door. Dit bekrachtigd de echtheid van de personages.

  Het verhaal blijft over de gehele plot spannend en interessant. Er zijn vele elementen aanwezig die maken dat de lezer geboeid blijft. Vooral het vliegende begin zorgt dat je net als Doe, een beetje de weg kwijt bent. Langzaamaan valt de puzzel in elkaar. Het is niet zo dat de auteur alle antwoorden voor het laatste houdt. Iets wat zeer fijn is.
  Daarnaast is de auteur ook een kei in cliffhangers. Zowel na een hoofdstuk, alsook aan het einde van het boek. Deel 1 smeekt in ieder geval om verder te lezen. De plot wending was totaal onverwachts en geeft een nieuwe insteek waar de lezer zodanige interesse in kan hebben, dat deel 2 gelijk als volgende gelezen wordt.
  Doorheen het boek was het duidelijk dat T.M. Frazier weet waar ze mee bezig is. Sterker nog, technisch gezien is ze één van de sterkere auteurs. Haar technische kanten zijn zeer mooi en correct uitgewerkt. Wat er voor zorgt dat alles op zijn plaats valt.

  Kortom: dit boek was fantastisch. Het was aangrijpend, zorgde voor elke emotie die je jezelf maar kan inbeelden. Ik heb geen enkele moment een saai gevoel ervaren. De band met de personages was ze sterk na een tijdje, dat ik zowaar bijna ging huilen bij een bepaalde gebeurtenis omtrent een personage. Een sterk staaltje van klassenvol werk!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: