De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Maffiabaas

Auteur: Vi Carter

Serie: Young Irish Rebels

Deel: Young Irish Rebels #4

Zij is de prinses van de Ierse maffia, haar familie houdt haar veilig en beschermt haar tegen de wrede buitenwereld. Hij sluit een deal met de duivel en belooft haar te beschermen. Hij moet haar veilig houden voor alles en iedereen die haar kwaad kan doen, inclusief hijzelf.

Dana

Mijn familie is de maffia. Ik kan het nog altijd niet echt geloven. Het is een geheim waarvan ik geen deelgenoot wil worden, een geheim dat me mijn leven kan kosten. Mijn vader leverde me over aan Cillian zodat hij me kan beschermen. Althans, zo hebben ze het mij verteld. Maar deze bescherming voelt verdacht veel als een gevangenis en ik weiger zijn gevangene te zijn.

Mijn leven valt langzaam maar zeker steeds meer uit elkaar.

De woorden van mijn vader voelen als leugens. En hoe langer ik verborgen blijf, hoe meer de waarheid tot me doordringt. Cillian is alles waar ik niet naar zou moeten verlangen. Een dreiging die niemand heeft zien aankomen. Ik ben overgeleverd aan mijn vaders vijand, overgeleverd aan een man die een diep verlangen in me heeft losgemaakt.

En nu moet ik een keuze maken.
Een dodelijke keuze.

Cillian

Ze is de dochter van Liam O’Reagan, de beschermde prinses van de Ierse maffia.
Als haar leven in gevaar blijkt te zijn, sluit ik een deal met de duivel. Hij biedt me iets dat ik wil en ik beloof dat ik zijn dochter zal beschermen.
Beschermen tegen de mannen die haar zouden gebruiken om haar vader te raken.
Beschermen tegen de waarheid die ze dreigt te ontdekken.
Beschermen tegen alle gevaar, inclusief mezelf.

Tot dat ze vlucht en ik gedwongen word achter haar aan te gaan.

De spanning van de jacht gemengd met de geur van haar angst is een dodelijke combinatie. Ik kan haar niet weerstaan, kan een simpele aanraking niet voorkomen.

De koning van de Ierse maffia zal me vermoorden omdat ik zijn dochter heb aangeraakt… Maar als het zo ver is, neem ik hem mee in mijn graf.

Auteur

Vi Carter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maffiabaas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

King #7

Preppy 3: Hij zal je vernietigen

Mount #2

Rebelse koningin