De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Mike

Auteur: Jennifer Rowena

Serie: MC Hood

Deel: MC Hood #1

Michaël

Als de charismatische leider van een motorclub leidt mijn leven zich rond vrienden, broederschap, opwinding en vrijheid. Geen klachten hier. Maar dan betreedt Cassandra onze gemeenschap. Het meisje dat ik acht jaar geleden achterliet. Ze is nu geen meisje meer, maar een verbluffende vrouw. Cassie is hier om een checklist af te werken voordat ze haar huwelijk in stapt, en ze zoekt mijn hulp.

Snel besef ik dat ik misschien beter had moeten nadenken over mijn bereidheid om haar bij te staan. Cassie is nog steeds even betoverend, lief en geweldig als acht jaar geleden, en ik weet niet zeker of ik het in me heb om haar opnieuw te laten gaan.

Cassandra

Ik heb nog niet echt geleefd. Altijd heb ik me aangepast aan de verwachtingen van anderen. Daarom besluit ik, op aanraden van mijn wijze oma, een lijst te maken met dingen die ik wil ervaren voordat ik in het huwelijksbootje stap. Gewapend met die lijst en alles wat ik nodig heb voor een hele zomer weg, ga ik op weg naar Mike. Acht jaar geleden verdween hij plotseling uit mijn leven, mijn beste vriend, de eerste jongen waar ik ooit van hield.

Naarmate de tijd verstrijkt en we meer tijd samen doorbrengen, begin ik te twijfelen. Zal ik aan het einde van de zomer doen wat er van me wordt verwacht? Of kies ik eindelijk voor wat ik echt wil?

Auteur

Jennifer Rowena

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mike” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: