De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Woeste prins

Auteur: Meghan March

Serie: Woeste prins

Deel: Woeste prins #1

Kan het nog duisterder en sexyer worden in New Orleans? NYT-bestsellerauteur Meghan March bewijst het met Woeste Prins. Er is een nieuwe player in de stad. Eentje die je liever niet tegenkomt…

Ik doe wat ik wil, met wie ik wil. Ik luister naar niets of niemand, zelfs niet naar mezelf.

Ik wist wel dat ik Temperance Ransom beter niet kon aanraken, maar ik deed het toch. En nog een tweede keer. Het zorgde er alleen maar voor dat ik haar nog vaker wou.

Mijn leven is net zo wild als ik ben, het past bij me. Zij doet dat niet.

Maar Temperance is mijn nieuwste verslaving en ik ben er nog lang niet aan toe om haar te laten gaan. Ik moet haar hebben, op mijn manier, zelfs als dat betekent dat ik haar mee de afgrond in sleur…

Woeste Prins is het eerste deel in de Woeste prins serie en speelt zich af in dezelfde wereld als Mount trilogie. Je hoeft deze boeken echter niet te lezen om te genieten van dit schandalig sexy verhaal.

Auteur

Meghan March

De sprong maken van bedrijfsadvocaat naar romanschrijver was een sprong in het diepe van de New York Times, # 1 Wall Street Journal en de bestsellerauteur Meghan March van USA Today. Iets waar ze nooit spijt van zal krijgen. Met meer dan dertig titels gepubliceerd, heeft ze miljoenen boeken in bijna een dozijn talen verkocht aan andere liefdesliefhebbers over de hele wereld. Ze is een nomade in hart en nieren en bevindt zich momenteel in de bossen van de Pacific Northwest, waar ze nog lang en gelukkig leeft met haar levensechte alfaheld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woeste prins” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: