De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Noel

Auteur: Linda Kage

Serie: Verboden Passie

Deel: Verboden Passie #2

Derdejaars student. Topatleet. Als quarterback van het footballteam constant de aandacht van het vrouwelijk geslacht. Ik word verafgood op deze campus.

Terwijl ik duizend kilometer verderop, in mijn geboorteplaats, nog steeds het uitschot van het woonwagenkamp ben. Kind van de plaatselijke hoer en oudere broer van drie kinderen die erop rekenen dat ik mijn kop erbij houd, zodat ik ze kan verlossen van het waardeloze leven waarin ik opgegroeide.

Deze twee kanten van mij komen nooit met elkaar in aanraking, tot één iemand een glimp van de ware ik opvangt.

Ik had nooit verwacht dat ik een klik zou hebben met iemand als zij of dat ik meer dan één nacht met haar zou willen.

Dit zou wel eens het echte werk kunnen zijn.

Alleen is zij, Dr. Kavanagh, mijn literatuurprofessor.

Als ik ooit iets begin met mijn docent en we worden betrapt, kan ik net zo goed mijn hele toekomst vaarwelzeggen, net als die van mijn familie en al helemaal die van haar.

Maar soms is de liefde het waard om alles op het spel te zetten. Of in ieder geval, dat kan het maar beter zijn, want dit is niet te stoppen.

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: To the Professor, With Love

Paperback: €19,50

ISBN Paperback: 9789493030213

E-book: €7,99

ISBN E-book: 9789493030220

Auteur

Linda Kage

Linda schrijft romantische fictie van YA tot volwassen en eigentijds tot fantasie. De meeste Kage-verhalen neigen meer naar de lichtere kant met een paar betekenisvolle momenten erin. De focus ligt meer op entertainmentwaarde en emotionele impact. Ze houdt van het drama en de gekke, over-the-top plots die je aan het huilen maken, dan aan het lachen, je boos maken en dan vrolijk zuchten. De meeste verhalen zijn expliciet, maar een paar zijn seksvrij. Geen duistere of taboeonderwerpen, maar veel zijn ook geen veilige verhalen. Ze woont samen met haar man, Kurt en haar twee dochters, Lydia en Sadie. De kat Holly, en negen koekoeksklokken in het zuidoosten van Kansas. Linda is een Boerenmeid. Haar ouders waren melkveehouders. Ze was de jongste van acht en heeft een grote familie. Linda heeft een dagbaan als catalogiserende bibliotheek assistent.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Noel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: