De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Verbonden

(2 klantbeoordelingen)

Auteur: L.P. Lovell, S.J. Cole

Serie: Verkeerd

Deel: Verkeerd #3

Tor

Jude en ik zijn erin geslaagd om iets moois te redden uit de door oorlog verwoeste ruïne van ons leven.

Een zalig geluk dat we met bloed hebben betaald. We vochten ons een weg hierheen en lieten onderweg stukjes van onszelf achter. Ik dacht dat dit onze happily ever after was in ons verwrongen sprookje, maar ik had het mis.

Jude

Ik ben misschien per definitie vrij. Die vrijheid heeft een zware tol geëist en mijn familie staat op het punt de prijs te betalen. Op elk moment kan deze façade neerstorten. Het leven dat ik heb geleefd, in een verborgen wereld, maakt het niet uit hoe hard je probeert, je kunt nooit ontsnappen aan zijn woede.

Zelfs niet in de dood. Liefde, angst en verlies.
We staan aan de rand van de afgrond en het enige wat onder ons ligt, is vernietiging.

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: Wire
Paperback: €18,50
ISBN Paperback: 9789493030602
E-book: €6,99
ISBN E-book: 9789493030596

Auteur

L.P. Lovell

Lauren Lovell is een roodharige uit Engeland. Ze lijdt aan een totaal gebrek aan hersen-tot-mondfilter en is de vriend die je moet uitleggen voordat je haar aan iemand voorstelt en je excuses aanbiedt voor daarna. Lauren houdt van een milde ... of niet zo milde psychopathische held en een duister, verdraaid verhaal. Als je je jongens heel erg leuk vindt, spring er gelijk op!

S.J. Cole

Stevie J. Cole schrijft graag realistische verhalen met rauwe, donkere personages die je moet haten, maar niet anders kan dan liefhebben. Ze is geobsedeerd door rockmuziek, houdt van luiaards en heeft een onnatuurlijke obsessie met Britse accenten. Haar boeken worden niet aanbevolen voor bangeriken.

2 beoordelingen voor Verbonden

 1. Vanessa

  Genoten van deze boek, benieuwd naar het laatste deel

 2. Sheila

  Liefhebben kan gevaarlijk zijn!

  Tor wist dat als ze voor hem zou kiezen, ze continu over haar schouder zou moeten kijken. Jude betekent gevaar, altijd. Eigenlijk viel er niets te kiezen, ze houdt van hem. Alleen heeft ze nu een dochter, en haar veiligheid gaat boven alles.

  Jude voelt het aan alles. Het is terug! Het gevaar heeft hun opnieuw gevonden. Hij had nooit naar ze toe moeten gaan. Alleen kon hij niet wegblijven bij Tor en zijn dochter. En nu is het te laat. Hij heeft de hele rotzooi naar hun voordeur gebracht, en hij weet niet of er nog iets te redden is.

  “Ik slik moeizaam voordat ik mijn blik op hem richt. Hij ziet er zo gepijnigd uit en ik weet dat hij precies hetzelfde voelt als ik. Ik zie de pijn in zijn ogen zwemmen – een pijn die net zo erg is als de mijne en mijn hart breekt nog meer.” LP Lovell & SJ Cole

  Als alles verloren lijkt, moeten Jude en Tor vechten voor zichzelf, elkaar en hun dochter. Wat zijn ze bereid op te offeren voor veiligheid?

  Verkeerd 3 – Verbonden van LP Lovell & SJ Cole pakt het verhaal van Jude en Victoria (Tor) op, 2 jaar na hun vlucht naar het eiland.

  LP Lovell & SJ Cole gooien je na een paar betrekkelijk rustige bladzijden, terug in de gevaarlijke wereld van Jude. Jude’s duistere leven maakt het verhaal rauw, spannend en explosief.

  In het begin van deze serie gaf Victoria een wat zachter tegenwicht aan de misdadige wereld waar ze ongewild in terecht kwam. Naarmate de serie vordert, ze langer bij Jude is en meer meemaakt, groeit haar personage en wordt ze harder. Nu brengt de liefde voor hun dochter dat stukje zachtheid.

  Wat ik knap vind, is dat de auteurs ervoor zorgen dat je alles wat er gebeurt accepteert, en je de personages dan nog steeds in je hart sluit. Of het nu gaat om de grof gebekte Jude, het geweld dat ze genoodzaakt zijn te gebruiken, of de heftige liefde die Tor en Jude beleven en bedrijven. Je wil alleen maar dat het goed komt en ze bij elkaar kunnen blijven.

  Dit derde deel uit de Verkeerd serie is opnieuw keihard, vreselijk spannend en het laat je verlangen naar het volgende deel. Verbonden krijgt 4.5 sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: