Deel mij:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on email

Verbonden

Deel: Verkeerd #3 Categorie: Serie:

Tor

Jude en ik zijn erin geslaagd om iets moois te redden uit de door oorlog verwoeste ruïne van ons leven.

Een zalig geluk dat we met bloed hebben betaald. We vochten ons een weg hierheen en lieten onderweg stukjes van onszelf achter. Ik dacht dat dit onze happily ever after was in ons verwrongen sprookje, maar ik had het mis.

Jude

Ik ben misschien per definitie vrij. Die vrijheid heeft een zware tol geëist en mijn familie staat op het punt de prijs te betalen. Op elk moment kan deze façade neerstorten. Het leven dat ik heb geleefd, in een verborgen wereld, maakt het niet uit hoe hard je probeert, je kunt nooit ontsnappen aan zijn woede.

Zelfs niet in de dood. Liefde, angst en verlies.
We staan aan de rand van de afgrond en het enige wat onder ons ligt, is vernietiging.

Oorspronkelijke titel: Wire
230 pagina’s
Paperback: €18,50
ISBN Paperback: 9789493030602
E-book: €6,99
ISBN E-book: 9789493030596

Auteur

L.P. Lovell

Lauren Lovell is een roodharige uit Engeland. Ze lijdt aan een totaal gebrek aan hersen-tot-mondfilter en is de vriend die je moet uitleggen voordat je haar aan iemand voorstelt en je excuses aanbiedt voor daarna. Lauren houdt van een milde ... of niet zo milde psychopathische held en een duister, verdraaid verhaal. Als je je jongens heel erg leuk vindt, spring er gelijk op!

S.J. Cole

Stevie J. Cole schrijft graag realistische verhalen met rauwe, donkere personages die je moet haten, maar niet anders kan dan liefhebben. Ze is geobsedeerd door rockmuziek, houdt van luiaards en heeft een onnatuurlijke obsessie met Britse accenten. Haar boeken worden niet aanbevolen voor bangeriken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verbonden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: