De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Onweerstaanbaar

(2 klantbeoordelingen)

Auteur: Natasha Madison

Serie: Soulmate

Deel: Soulmate #3

Max Horton

Ze noemen me een buitenbeentje alsof dat een slechte zaak is.
Een hufter met een klote opvoeding. Ik geef nergens om, behalve om mezelf en mijn kleine zusje.
Ik zal altijd beschermen wat van mij is.

Met nog een jaar te gaan op mijn hockey-contract, hou ik mijn hoofd naar beneden en mijn ogen op het doel gericht.
Een botsing, met haar, verandert mijn hele bestaan.

Allison Grant

Word nooit verliefd op een sportster. Dat is wat mijn stiefvader altijd zei.
Hij vertelde me dat atleten gecompliceerd en humeurig zijn, hoe hoger hun salaris, hoe lager hun moraal.

Als persverantwoordelijke voor de New York Stingers weet ik precies wat hij bedoelt,
maar ik kan geen nee zeggen tegen een vriendschap met een mooie, beschadigde man.

Wat begon als haat veranderde in iets anders.
We probeerden bij elkaar weg te blijven, probeerden afstand te houden,
maar de aantrekkingskracht was te sterk.

Iets wat verboden was veranderde in iets zo onweerstaanbaars.

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: Something So Irresistable
314 pagina’s


Paperback: €18,50
ISBN Paperback: 9789493030626
E-book: €4,99
ISBN E-book: 9789493030619
Gratis in Kobo Plus

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema's voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren...

2 beoordelingen voor Onweerstaanbaar

 1. Vanessa

  Super boek ?

 2. Sheila

  Word nooit verliefd op de rivaal van jouw broer!

  Op haar eerste werkdag botst ze tegen hem aan, de man die de naam van haar broer te grabbel heeft gegooid. De ultieme badboy van de New York Stingers, de ijshockeyclub waar Allison de PR voor gaat verzorgen. Hij is net zo bot als ze had verwacht. Die samenwerking zal nog lastig worden.

  “Als er ooit ergens een man rondliep waar ik absoluut niks mee te maken wil hebben dan is hij het. Maar toch sta ik hier recht voor hem, terwijl hij zijn hand uitstrekt om mijn telefoon te bekijken. En mijn hand jeukt om zijn vingers op die van mij te voelen.” Natasha Madison

  Hoe kan zo een mooie vrouw zo een enorme bitch zijn. Niet dat het hem wat kan schelen. Max geeft toch alleen om zijn zus. De rest kan hem gestolen worden. Als dan ook nog blijkt dat Allison niet alleen de nieuwe PR-medewerker is, maar ook de zus van de teamgenoot die zijn bloed wel kan drinken, is ze al helemaal een no-go.

  Uiteindelijk verandert de weerstand, die ze bij elkaar oproepen, in een onverwachte vriendschap. Maar is alleen vriendschap eigenlijk wel genoeg voor Max en Allison?

  Onweerstaanbaar van Natasha Madison is het derde deel uit de Soulmate reeks, en ook direct mijn favoriete deel tot nu toe.

  Als ik dit verhaal in twee woorden zou moeten omschrijven, dan zijn dat waarschijnlijk lief en teder. Dat klinkt voor sommigen misschien wat onverwacht bij een new adult verhaal, maar deze twee woorden passen hier perfect. Natasha Madison heeft de liefde tussen Allison en Max voorzien van een grote dosis tederheid, en zelfs van een bepaalde eerbied. Iets in hun verhaal roept ontroering op.

  Bij de boeken van deze auteur komen, bijna altijd, personages uit eerdere en toekomstige verhalen voorbij. Ook met Max en Allison zou je al eerder kennis hebben kunnen maken. Natasha Madison zorgt hiermee voor herkenning, maar weet herhaling te voorkomen.

  Naast romantiek, liefde en erotiek is er, ook in Onweerstaanbaar, weer verrassend veel humor terug te vinden. Niet alleen Allison en Max hebben mij hardop laten lachen, ook twee van de zussen van Allison zijn ontzettend grappig. Die twee zouden een hele komische serie op kunnen leveren.

  Soulmate 3 – Onweerstaanbaar van Natasha Madison is een heerlijk warm en broeierig boek vol liefde en humor. Dit boek, dat niet alleen Onweerstaanbaar heet maar ook onweerstaanbaar is, krijgt 4.5 sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: