Deel mij:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter
Share on email

Cash

Deel: Mayson Broers #3 Categorie: Serie:

Toen Cash Mayson moest kiezen tussen de liefde van zijn leven en zijn ongeboren kind, wist hij precies wat hij moest doen. Ongeacht hoe gebroken hij achterbleef.
Toen Lilly Donovan gedwongen werd te accepteren dat de man van wie ze hield niet was wie ze dacht dat hij was en een alleenstaande moeder werd, wist ze precies wat ze moest doen. Bewijzen hoe sterk ze was.

Wat gebeurt er als je jaren later ontdekt dat alles wat je dacht te weten een leugen was?
Kunnen twee mensen die ooit van elkaar hielden de hindernissen overwinnen die hun worden voorgeschoteld en weer verliefd worden?
Cash Mayson was vergeten hoe het voelde om geliefd te zijn tot Lilly terugkwam in zijn leven. En nu hij het zich weer herinnert, zal hij er alles aan doen om niet alleen de vrouw die hij liefheeft bij zich te houden, maar ook zijn kinderen.

Oorspronkelijke titel: Until Lilly
324 pagina’s
Paperback: €16,50
ISBN Paperback: 9789493030503
E-book: €6,99
ISBN E-book: 9789493030497

Auteur

Aurora Rose Reynolds

Aurora Rose Reynolds is een bestsellerauteur uit de New York Times, USA Today en Wall Street Journal wiens populaire series Until, Until Him, Until Her, Underground King, Shooting Stars, Fluke My Life en How to Catch an Alpha series zijn. Haar schrijfcarrière begon in een poging om de waanzinnige alfamannen die in haar hoofd woonden haar met rust te laten en is uitgegroeid tot een kans om haar verhalen met lezers over de hele wereld te delen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cash” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: