De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Cash

(1 klantbeoordeling)

Auteur: Aurora Rose Reynolds

Serie: Mayson Broers

Deel: Mayson Broers #3

Toen Cash Mayson moest kiezen tussen de liefde van zijn leven en zijn ongeboren kind, wist hij precies wat hij moest doen. Ongeacht hoe gebroken hij achterbleef.
Toen Lilly Donovan gedwongen werd te accepteren dat de man van wie ze hield niet was wie ze dacht dat hij was en een alleenstaande moeder werd, wist ze precies wat ze moest doen. Bewijzen hoe sterk ze was.

Wat gebeurt er als je jaren later ontdekt dat alles wat je dacht te weten een leugen was?
Kunnen twee mensen die ooit van elkaar hielden de hindernissen overwinnen die hun worden voorgeschoteld en weer verliefd worden?
Cash Mayson was vergeten hoe het voelde om geliefd te zijn tot Lilly terugkwam in zijn leven. En nu hij het zich weer herinnert, zal hij er alles aan doen om niet alleen de vrouw die hij liefheeft bij zich te houden, maar ook zijn kinderen.

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: Until Lilly
324 pagina’s
Paperback: €16,50
ISBN Paperback: 9789493030503
E-book: €6,99
ISBN E-book: 9789493030497

Auteur

Aurora Rose Reynolds

Aurora Rose Reynolds is een bestsellerauteur uit de New York Times, USA Today en Wall Street Journal wiens populaire series Until, Until Him, Until Her, Underground King, Shooting Stars, Fluke My Life en How to Catch an Alpha series zijn. Haar schrijfcarrière begon in een poging om de waanzinnige alfamannen die in haar hoofd woonden haar met rust te laten en is uitgegroeid tot een kans om haar verhalen met lezers over de hele wereld te delen.

1 beoordeling voor Cash

 1. Sheila

  Hij had zijn ware gevonden, maar moest haar laten gaan.

  Cash had zijn grote liefde gevonden. De boem waar zijn familie het over had. Hij kon alleen niet bij haar blijven door Jules. De vrouw die zwanger bleek te zijn van hem, en die dreigde hun kind wat aan te doen als hij niet met haar trouwde. Dat huwelijk was een hel, maar zijn zoon was het allemaal waard.

  Lilly had met hart en ziel van Cash gehouden, tot hij haar van de een op de andere dag liet vallen. Haar hart was gebroken. Hoe kon ze zich zo in hem vergist hebben? Maar ze moest sterk zijn. Niet alleen voor zichzelf. Haar dochter had haar ook nodig, en daar zou ze alles voor doen. Zelfs als dat moest als alleenstaande ouder.

  “Ik sta op het punt om weg te kijken, als de vrouw zich naar me toe draait, en ik stop meteen met ademen. Het is alsof de tijd plotseling stopt. Het enige wat ik kan doen, is naar haar staren.” Aurora Rose Reynolds

  Als Lilly en Cash elkaar na jaren weer zien, lijkt de bliksem opnieuw in te slaan. Maar kan hij haar terugwinnen? En kan zij hem ooit nog vertrouwen?

  Cash is de derde broer die aan bod komt in de heerlijke serie van Aurora Rose Reynolds, over de ontwapenende Mayson broers en hun grote liefdes.

  In dit derde deel van de Mayson broers serie is het, na Asher en Trevor, de beurt aan Cash om groots en meeslepend verliefd te worden. Een fenomeen dat, door de mannen in de Mayson familie, de boem wordt genoemd. Aurora Rose Reynolds laat de mannen één voor één vallen voor een vrouw waar ze hartstochtelijk van gaan houden. Liefde en hartstocht gaan dan ook hand in hand in deze erotisch getinte serie, waarin zelfs een beetje spanning te vinden is.

  Het verhaal wordt gevolgd vanuit het perspectief van zowel Cash als zijn grote liefde Lilly. Hierdoor ervaar je hoe beiden de breuk hebben doorstaan, hoe ze dealen met hun hernieuwde kennismaking en wat de passie voor elkaar met hen doet.

  De kinderen van Lilly en Cash, die bijna direct deel uitmaken van het verhaal, zorgen voor veel grappige en vertederende momenten. Gelukkig komen ook de andere leden van Mayson familie voorbij. Zij brengen weer volop warmte, broederschap en onvoorwaardelijke steun met zich mee.

  Mayson Broers 3 – Cash van Aurora Rose Reynolds is een serie vol mooie mensen. De mannen zijn sexy, de relaties zijn vol vuur en de scènes zijn op zijn tijd uitdagend. Gelukkig is er nog één broer over voor het vierde deel in deze serie, dat over Nico zal gaan. Maar stiekem hoop ik op nog wat aantrekkelijke neven of vrienden. Cash krijgt in ieder geval vijf sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: