De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Preppy 2: Hij zal je verlossen

(1 klantbeoordeling)

Auteur: T.M. Frazier

Serie: King

Deel: King #6

Verwachte publicatiedatum: December 2020

Preppy komt terug in een wereld waar hij ooit van hield, maar die hij niet meer herkent. Zijn glimlach kan zijn innerlijke onrust niet verbergen en de mensen die hij als familie ziet, voelen ineens allemaal als vreemdelingen.

Op één persoon na. Een meisje met donkere ogen en nog donkerder haar.

Een meisje dat niet eens een optie is.

Tenminste, nu niet meer.

Dre kan niet beslissen waar ze naar gaat luisteren. Haar hart, haar hoofd of haar lichaam. Want twee van die drie dingen brengen haar terug naar Logan’s Beach. Ze vertelt zichzelf dat ze afsluiting zoekt, maar als ze deuren opent die nooit bedoeld waren om te worden geopend, ontdekt ze al snel dat als het gaat om Samuel Clearwater, afsluiting misschien NOOIT een optie is.

Dit is boek zes in de King-serie en het tweede deel van het verhaal van Preppy en Dre.

Beschrijving

https://www.bol.com/nl/nl/p/king-6-preppy-2/9300000008584430/?bltgh=vchyxQbSvlHnytbIdQdIYw.2_41.43.ProductTitlehttps://www.standaardboekhandel.be/p/preppy-2–hij-zal-je-verlossen-9789493030961Oorspronkelijke titel: Preppy Part Two: The Life & Death of Samuel Clearwater

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789493030947

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789493030961

Auteur

T.M. Frazier

T.M. (Tracey Marie) Frazier had nooit gedroomd dat een persoon ooit een woord zou lezen dat ze schreef toen ze haar eerste boek publiceerde. Nu is ze een vijfvoudig bestsellerauteur van de USA Today en haar boeken zijn in tal van talen vertaald en over de hele wereld gepubliceerd. T.M. geniet ervan om te schrijven van wat zij ‘the wrong side of the tracks romance’ noemt met moreel, corrupte antihelden en geweldige heldinnen. Haar boeken worden beschreven als rauw, donker en grof. Wat dat eigenlijk betekent, is dat sommige auteurs goed zijn in het beschrijven van een bloem terwijl hij bloeit, T.M. is beter in het beschrijven van de laatste stadia in het rottingsproces van de bloem. Ze ontmoet graag haar lezers, maar als je haar op een evenement ziet, knijp haar niet, want ze is niet klaar om wakker te worden uit deze geweldige droom.

1 beoordeling voor Preppy 2: Hij zal je verlossen

 1. Sheila

  Sommige deuren kunnen nooit helemaal worden gesloten.

  Preppy is niet dood, hij leeft, maar hij is bij lange na niet zichzelf. De wereld waar hij gelukkig was, is niet veranderd. De mensen van wie hij houdt, die hij zijn familie noemt, zijn nog steeds dezelfde mensen. Hij is degene die zich anders voelt. Alles is te luid, te fel, teveel. Het bezorgt hem pijn en onrust.

  “Dat is de reden waarom ik, toen ik oog in oog stond met het einde van mijn leven, in het gezicht van Magere Hein spuugde. Want mijn naam is Samuel Clearwater en ik laat me door niemand bevelen. Zelfs niet door de dood.” T.M. Frazier

  Dre kwam naar Logan’s Beach in de veronderstelling dat hij dood was. Ze wilde afsluiting, maar in plaats daarvan kijkt ze in het gezicht van de man waar ze zo van houdt, en hij heeft haar nodig. Preppy is gebroken, en er is maar één iemand die hem tot rust kan brengen. Slechts één persoon kan zijn gebroken delen enigszins bij elkaar houden.

  Alleen weet Dre niet of zij degene is die Preppy kan lijmen, als dat betekent dat ze dan zelf opnieuw wordt gebroken.

  Hij zal je verlossen van T.M. Frazier is het zesde deel uit de King serie en het tweede, van de drie boeken, over Preppy en Dre. Opnieuw wordt je als lezer getrakteerd op een verhaal vol spanning, gevaar, liefde, erotiek, onverzettelijke vriendschap en overdonderende personages.

  De King serie laat zich het best in zijn geheel en op volgorde lezen. Niet alleen omdat de verhalen zo het makkelijkst te volgen zijn, maar ook omdat het gewoonweg een geweldige serie is, die je, als je van de wat duisterdere kant binnen het new adult genre houdt, niet wil missen.

  T.M. Frazier heeft een personage waar veel lezers voor zijn gevallen, een heel eigen verhaal gegeven. Preppy die al zo veel ellende heeft meegemaakt, en toch een leven had opgebouwd waar hij van genoot, is meer dood dan levend teruggekomen bij de mensen die hij zo goed kent. En ondanks dat, of misschien juist doordat, hij nog ver verwijderd is van de Preppy die we kennen, kruipt hij nog dieper onder je huid.

  Afwisselend volgen we Dre en Preppy, nadat Dre heeft ontdekt dat Preppy nog leeft. De zielepijn, de onmacht en de frustratie spat van de bladzijden af. Of het nu de machteloosheid van zijn vrienden, de totale verlorenheid van Preppy of de intense pijn en liefde van Dre en Preppy is, alles komt aan. Elk woord is raak en elke zin komt binnen.

  Het spannende en aangrijpende Hij zal je verlossen van T.M. Frazier eindigt op een punt waar je niet wil worden achtergelaten. Je weet dat het eraan komt, en toch wil je niet dat het daar stopt. Maar dit meeslepende boek verdient een adembenemende cliffhanger en die krijg je. 5 sterren voor Preppy en zijn bijzondere ‘familie’.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

Mount #1

Genadeloze Koning