De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Rage

(1 klantbeoordeling)

Auteur: T.M. Frazier

Serie: King

Deel: King #4,5

Wie heeft Hope nodig als je Rage kunt hebben…

Ik ben een meisje. Ik ben negentien.
En ik ben een moordenaar.
Dit leven is alles wat ik ken. Het is alles wat ik wil kennen.

Tot hem.

Het verandert allemaal als een gewone jongen mijn volgende doelwit wordt.
En mijn eerste liefde.
Ik moet kiezen.

Het enige leven dat ik ooit heb gekend moet wijken, of hij sterft.
Hoe dan ook, ik zal degene zijn die de trekker overhaalt…

Dit boek is een STANDALONE.

Rage verschijnt in Thia en Bear van de King serie, maar die boeken hoeven NIET gelezen te worden om van Rage te genieten.

Beschrijving

https://play.google.com/store/books/details/T_M_Frazier_Rage?id=8sULEAAAQBAJPaperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789464200041

E-book: €8,99

ISBN E-book: 9789464200034

Auteur

T.M. Frazier

T.M. (Tracey Marie) Frazier had nooit gedroomd dat een persoon ooit een woord zou lezen dat ze schreef toen ze haar eerste boek publiceerde. Nu is ze een vijfvoudig bestsellerauteur van de USA Today en haar boeken zijn in tal van talen vertaald en over de hele wereld gepubliceerd. T.M. geniet ervan om te schrijven van wat zij ‘the wrong side of the tracks romance’ noemt met moreel, corrupte antihelden en geweldige heldinnen. Haar boeken worden beschreven als rauw, donker en grof. Wat dat eigenlijk betekent, is dat sommige auteurs goed zijn in het beschrijven van een bloem terwijl hij bloeit, T.M. is beter in het beschrijven van de laatste stadia in het rottingsproces van de bloem. Ze ontmoet graag haar lezers, maar als je haar op een evenement ziet, knijp haar niet, want ze is niet klaar om wakker te worden uit deze geweldige droom.

1 beoordeling voor Rage

 1. Sheila

  Als je haar doelwit bent, is vluchten zinloos.

  Hope is hoe haar ouders haar hebben genoemd. Het meisje dat ze niet kan zijn. Rage is wie ze werkelijk is, degene tegen wie ze zich heeft verzet. Nu heeft ze haar omarmd. Ze heeft haar woonplaats ervoor moeten ontvluchten, maar eindelijk kan ze datgene doen waar ze al zolang behoefte aan had. Ze is een moordenaar.

  “Mijn verhaal is anders dan dat van de meesten. Ik ben anders dan de meesten. Want in mijn verhaal, als je genoeg van iemand houdt, moet je eerst het pistool loslaten.” T.M. Frazier

  De nieuwe klus die ze in opdracht van haar mentor uitvoert, behoort echter totaal niet tot het soort klussen waar ze van geniet. Ze moet iemand in de gaten houden, als een soort oppas. Dat ze daar geen zin in heeft, is nog zwak uitgedrukt. Tot ze hem leert kennen, en ontdekt dat Nolan niet is zoals ze had verwacht.

  Juist wanneer ze ontdekt dat ze ook gevoelens kan hebben die niet om woede draaien, moet ze al haar woede oproepen om hem te redden.

  Rage van T.M. Frazier is deel 4.5 uit de King serie en speelt zich gedeeltelijk af in de periode dat het verhaal van Bear en Thia zich afspeelt.

  Daardoor zou je, als je de eerdere boeken uit de King serie hebt gelezen, al eens kennis kunnen hebben gemaakt met Rage. Mocht je die voorkennis niet hebben, dan is het verhaal van Rage los wel goed te volgen. Maar het lezen van de hele serie maakt het allemaal net even leuker.

  T.M. Frazier brengt met Rage een explosief personage. Rage draagt een enorme woede in zich die op momenten niet te beteugelen is. Ze moord niet omdat ze moet, maar omdat ze daarvan geniet. Niet omdat ze issues te verwerken heeft, maar gewoon omdat ze die eigenschappen in zich draagt.

  Dat je toch met veel plezier het verhaal van Rage volgt, komt naar mijn mening door de manier waarop de auteur haar aan de lezers heeft geïntroduceerd. Door ook wat te vertellen over de periode waarin ze Hope was, en door haar verblijf bij Nolan, is het makkelijker om Rage te waarderen voor wie ze is. In Rage volg je het verhaal zowel via Rage als via Nolan. Het is leuk om te zien dat, en te ontdekken waarom, deze twee personages zo aan elkaar gewaagd zijn.

  T.M. Frazier verstaat de kunst om haar lezers te laten vallen voor knappe bad boys en mooie bad girls die groots lief kunnen hebben, maar vooral ook vreselijk gevaarlijk kunnen zijn. En bij Rage is dat zeker niet anders. Rage krijgt 4.5 sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: