De uitgeverij voor new adult & steamy romances

The Bad Wedding Date: Het hoorde maar één nacht te zijn

Categorieën: ,

Auteur: Vicki James

Dat ik met een fake vriendje naar de trouwerij van mijn zus moest, was al erg genoeg. Maar het kon nog erger, aangezien mijn fake date me een uur voor de huwelijksceremonie liet zitten. Ik dacht werkelijk dat mijn leven voorbij was. Niemand weet teleurstelling namelijk zo goed uit te melken als mijn moeder, en ik had haar in mijn leven al genoeg redenen gegeven om mijn geboorte te vervloeken.

En daarom besloot ik om een gehaaste deal met de duivel te sluiten… Of met de knappe vreemdeling in pak die naast me bij de bushalte stond en die naar me glimlachte alsof de heer al mijn wanhopige gebeden zojuist had verhoord. Ik deed hem een aanbod. Eén avond met me doorbrengen in ruil voor geld dat ik niet had.

Het klonk zo simpel. Zo gemakkelijk. Als Fraser Scott nu maar alleen die aangeboden vergoeding aan het einde van de avond zou hebben opgeëist. Maar een man zoals hij, met van die intens grijze ogen, gespierd en onwijs charmant, had helemaal geen geld nodig. Hij wilde niets van me, alleen maar dat wat ik hem niet wilde geven.

Toen de avond over was, had Fraser namelijk maar één eis… Hij wilde mij.
En het bleek dat Fraser het soort man was dat alleen maar deals sloot waar hij zelf beter van werd…

Auteur

Vicki James

Victoria L. James is een tienermeid dat vastzit in het lichaam van een dertiger. Ze woont momenteel in West Yorkshire, Engeland, met haar man en twee kleine jongens. Zover ze haar kan herinneren heeft ze altijd al een sterke passie voor woorden en verhalen gehad. Ze dankt haar liefde voor literatuur aan haar oma Bess die haar leerde dat je niet veel geld nodig had om naar andere werelden te kunnen reizen, nieuwe plaatsen te ontdekken en live a thousand lives! In september 2019 bracht Victoria haar eerste boek uit, Cherry Beats, onder de naam Vicki James. Sindsdien heeft ze drie boeken in die naam uitgebracht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Bad Wedding Date: Het hoorde maar één nacht te zijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: