De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Gescoord

Auteur: K. Bromberg

Serie: Driven

Deel: Driven #4

Colton Donavan leefde zijn leven op volle snelheid, maar het was Rylee Thomas die hem leerde hoe het voelde om te scoren.

Arrogant

Kwajongen

Gebroken

Bedrogen

Dirty-Talking

Rebel

Egocentrisch

Voodooed

Gebogen

Roekeloos

Denk je dat je me kent?

Dan heb je het mis.

*Gescoord is geen volledige herschrijving van de Driven Trilogy. Dit boek verkent cruciale scènes en enkele nieuwe scènes die in Colton Donavan’s standpunt zijn geschreven en die niet eerder zijn gepubliceerd in Verleid, Begeerd en Geliefd. Hoor zijn gedachten, ervaar zijn innerlijke onrust, en lach met hem op zijn reis als hij zijn demonen overwint en accepteert wat het betekent om lief te hebben.

Deze novelle is voor de toegewijde lezers van de Driven-serie. Het is aan te bevelen deze te lezen na Verleid, Begeerd en Geliefd.

Beschrijving

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789464200102

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789464200096

Auteur

K. Bromberg

De bestsellerauteur van de New York Times, K. Bromberg, schrijft hedendaagse romans die een mix bevatten van liefde, emotie, heel veel sexy mannen en realiteit. Ze schrijft graag sterke heldinnen en beschadigde helden die we graag haten, maar een grote voorliefde voor hebben. Als moeder van drie zet ze haar romans tussen schoollopen en voetbaltraining in, vaker wel dan niet met haar laptop op sleeptouw. Sinds Kristy in 2013 haar eerste boek in een opwelling publiceerde, heeft ze meer dan anderhalf miljoen exemplaren van haar boeken in zestien verschillende landen verkocht en is ze meer dan dertig keer op de New York Times, USA Today en Wall Street Journal Bestsellers-lijsten beland. Haar Driven-trilogie (Driven, Fueled en Crashed) is als serie te bezichtigen op Passionflix. Met haar verbeeldingskracht altijd in overdrive, is ze momenteel bezig met ontwerpen, plannen en bezwijmen over haar nieuwste held.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gescoord” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: