De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Rebelse koningin

Auteur: Meghan March

Serie: Mount

Deel: Mount #2

Ik ben gewoon vermaak voor hem. Een speeltje. Afbetaling van een schuld.
Ik maak mezelf wijs dat ik hem haat, maar elke keer als hij de kamer instapt, verraadt mijn lichaam me.
Hoe komt het dat ik hem wil en tegelijk bang voor hem ben?

Ze hadden me al verteld dat hij me gek zou maken. Dat mijn lichaam en geest met elkaar in gevecht zouden raken. Maar ik had niet gedacht dat het zo’n strijd zou zijn.
Ik had beter moeten weten.

Als het om Mount gaat, gelden de normale regels niet. Ik zal niet toegeven. Ik laat mijn zwakte niet zien. Ik maak me sterk en zorg ervoor dat ik onbeschadigd wegloop van deze overeenkomst. Met mijn hart en ziel intact.

Maar hij heeft andere plannen…

Rebelse koningin is het tweede boek in de Mount-trilogie en is niet los te lezen van Genadeloze koning. Het verhaal van Mount en Keira gaat verder in Zondig koninkrijk.

Auteur

Meghan March

De sprong maken van bedrijfsadvocaat naar romanschrijver was een sprong in het diepe van de New York Times, # 1 Wall Street Journal en de bestsellerauteur Meghan March van USA Today. Iets waar ze nooit spijt van zal krijgen. Met meer dan dertig titels gepubliceerd, heeft ze miljoenen boeken in bijna een dozijn talen verkocht aan andere liefdesliefhebbers over de hele wereld. Ze is een nomade in hart en nieren en bevindt zich momenteel in de bossen van de Pacific Northwest, waar ze nog lang en gelukkig leeft met haar levensechte alfaheld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rebelse koningin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

King #6

Preppy 2: Hij zal je verlossen