De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Vergelding

(1 klantbeoordeling)

Auteur: L.P. Lovell, S.J. Cole

Serie: Verkeerd

Deel: Verkeerd #2

Tor

Jude Pearson was mijn ontvoerder, mijn levende hel en toch werd hij mijn redder, mijn hart. Dom van me. Hij is harteloos, niet in staat om iets te voelen en dus rende ik … recht in de klauwen van zijn vijand. Joe Campbell wil Jude laten lijden en ik werd een pion in een zeer gevaarlijk spel. Joe heeft me op alle mogelijke manieren gebroken en in plaats daarvan is de haat en woede zo koud dat ik niets anders voel.

Ik heb één doel. Wraak. Vergelding.

Jude

Liefde maakt je zwak, het maakt je irrationeel. Ze was een bijkomstigheid, volkomen onschuldig toen ze ongewild in mijn corrupte wereld werd meegesleurd. Met de schade die ik haar al had toegebracht, kon ik haar niet van me laten houden, daarom liet ik haar gaan, en nu…. heeft hij haar. Waar ze ook is, ze zal altijd van mij zijn. Deze man heeft alles van me afgenomen en nu heeft hij het laatste wat voor mij van belang is.

Ik zal hem doden. Langzaam maar zeker. Joe Campbell kan beter op de vlucht slaan want de fucking duivel komt achter hem aan. Soms kunnen twee onrechtvaardigen toch samenkomen.

Woede. Haat. Wraak.

Onze drang naar vergelding verbindt ons, maar het kan ons ook breken.

* WAARSCHUWING * Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren. *

Beschrijving

Oorspronkelijke titel: Wrath
Paperback: €18,50
ISBN Paperback: 9789493030589
E-book: €6,99
ISBN E-book: 9789493030572

Auteur

L.P. Lovell

Lauren Lovell is een roodharige uit Engeland. Ze lijdt aan een totaal gebrek aan hersen-tot-mondfilter en is de vriend die je moet uitleggen voordat je haar aan iemand voorstelt en je excuses aanbiedt voor daarna. Lauren houdt van een milde ... of niet zo milde psychopathische held en een duister, verdraaid verhaal. Als je je jongens heel erg leuk vindt, spring er gelijk op!

S.J. Cole

Stevie J. Cole schrijft graag realistische verhalen met rauwe, donkere personages die je moet haten, maar niet anders kan dan liefhebben. Ze is geobsedeerd door rockmuziek, houdt van luiaards en heeft een onnatuurlijke obsessie met Britse accenten. Haar boeken worden niet aanbevolen voor bangeriken.

1 beoordeling voor Vergelding

  1. Loraine

    Wat een boek! Je wordt van de ene emotie naar de andere geworpen, angst, verdriet, hoop, liefde.

    Deel 1 eindigde met een spannende cliffhanger, Deel 2 gaat hier verder. Jude en Victoria wordt nu echt op de proef gesteld, ze staan voor misschien wel de moeilijkste keuzes in hun relatie.

    Als je eindelijk denkt te weten wat er gaat gebeuren blijkt dat je het helemaal mis hebt en volgt er een plotwending. Je blijft op het puntje van de stoel zitten en stoppen met lezen is zeker geen optie. Daarom had ik het boek ook in anderhalve dag uit. Ik heb er wederom van genoten. Net als deel 1 is het boek weer super spannend. Ook komen er een paar steamy scènes in voor maar niet zo veel als in het eerste deel. Kortom het is weer een echte dark romance.

    Ook dit boek eindigt weer met een cliffhanger die ons laat smachten naar deel 3! Ik ben fan en kan niet wachten wat de volgende delen voor ons in petto hebben.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

Mount #2

Rebelse koningin