De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Kies Voor Mij

(1 klantbeoordeling)

Categorieën: ,

Auteur: Stefanie van Mol

Serie: Full Moon

Deel: Full Moon serie #1

Jonathan werd gedwongen harde keuzes te maken.

Muziek of zijn familie. Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen spijt van zijn keuze voor muziek. Hij had gezworen om zich nooit meer emotioneel te binden aan anderen. Maar wanneer een knappe, zwartharige dame in zijn armen valt, is hij op slag verloren. Hij wil haar en doet alles wat in zijn macht ligt om haar voor zich te winnen.

Camille kwam hier naartoe met een missie.

Camille verloor enkele jaren geleden haar moeder aan kanker. Net voor ze aan haar studie gaat beginnen, gaat ze met haar beste vriendin Karen op vakantie. Daar gaan ze naar een rockconcert van Full Moon.

Wie had ooit gedacht dat haar leven zo zou veranderen?

Kies voor mij is het eerste deel van de Full Moon serie.

Beschrijving

218 pagina’s
Paperback: €19,50 ISBN Paperback: 9789463863773
E-book: €4,99 ISBN E-book: 1230003586488
Audiobook: €14,99 ISBN Audiobook: 9789462550926
Of Gratis in Kobo Plus

Auteur

Stefanie van Mol

Stefanie van Mol werkte tot vorig jaar bij het familiebedrijf van haar ouders. Ze maakte haar debuut in 2014 met Vurig verlangen die ze volledig zelf heeft uitgegeven via Brave New Books, een self-publishingplatform. Stefanie schrijft voornamelijk erotische romans, zo zei ze dat ze 'probeert te schrijven wat ze op de Belgische en Nederlandse markt mist'. Ze zit ’s avonds vele uren achter de computer om haar fantasie tot leven te wekken. Sedert drie jaar heeft ze ook haar eigen uitgeverij: SVM Publishing

1 beoordeling voor Kies Voor Mij

  1. nathalie de pauw

    Het is een top serie !!!!!! Het zijn boeken die je echt in je kast moet hebben… Stefanie is voor mij een top schrijfster. ik lees super graag haar boeken. De liefde dat Camille heeft voor Jonathan is zo mooi. Maar ook Jonathan die Camille nooit is vergeten!! Je valt van de een emotie in de andere. Ik kan niet anders zeggen dan lees de serie dan beleef je het zelf. voor mij is dit boek en de andere boeken een echte aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek:

King #7

Preppy 3: Hij zal je vernietigen

King #5

Preppy 1: Hij zal je verraden

Mount #2

Rebelse koningin