De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Waanzin

(1 klantbeoordeling)

Categorieën: , ,

Auteur: Natasha Madison

Serie: Dit is

Deel: Dit is #1

Verwachte Publicatiedatum: december 2020

Van de bestsellerserie, Soulmate komt de spin-off serie Dit is…

Zara Stone
Mijn hele leven heb ik gezworen om nooit met een ijshockeyspeler te daten. Ik weet beter, want ik heb alles gezien hoe zij leven. Mijn vader is een ijshockeygod, mijn broer is de aanvoerder van het meest succesvolle NHL-team ter wereld, en mijn zwager speelt ook in de competitie. Hun levens zijn gecompliceerd, dus ik koos bewust voor een ander pad.
Ik werd verliefd op een wetenschapper. Maar in plaats van een huwelijksaanzoek te doen, maakte hij het uit met mij.
Vier maanden later zag ik zijn verlovingsfoto op Instagram. Ik kon hem daar niet mee laten wegkomen. Nee, het maakte niet uit hoe, ik ging die man laten inzien dat ik hem niet nodig had.

Evan Richards
Ik was in de running om mijn puntenrecord van vorig jaar te halen, klaar om de nummer één plek in de competitie te claimen. Als beste in het veld, droeg ik mijn carrière hoog in het vaandel.
Toen twitterde ijshockey prinses Zara Stone me. Ze wilde dat ik samen met haar de bruiloft van haar ex zou crashen.
Het ergste wat er kan gebeuren? Een PR nachtmerrie. Het beste? Een leuke nacht met een mooie vrouw.
Het begon als een spel, iets waar ik goed in ben. Haar gekke idee veranderde in iets waar ik niet naar op zoek was, iets wat geen van ons beiden wilde.

Als puntje bij paaltje komt, gaat er maar één gedachte door mijn hoofd: Dit is waanzin. Ook, dit is waanzinnig goed.

Beschrijving

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789464200027

E-book: €6,99

ISBN E-book: 9789464200010

Auteur

Natasha Madison

Als ze niet met haar neus in de boeken zitten, of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt. of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema's voor zijn werkreizen op. Het is maar goed dat haar personages weldoen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren...

1 beoordeling voor Waanzin

 1. Sheila

  Een waanzinnig plan dat verlies in winst kan veranderen.

  Ondanks dat al de belangrijkste mannen in haar leven vergroeid zijn met ijshockey, heeft Zara er eigenlijk niets mee. Dus een ijshockeyspeler daten staat niet erg hoog op haar verlanglijstje. Veel liever besteedt ze haar tijd aan haar vriendje Ed, wiens baan niets met ijshockey te maken heeft.

  Zara verwacht dat Ed al snel op zijn knieën zal gaan om haar die ene vraag te stellen. Maar in plaats daarvan maakt hij het uit, en is hij binnen een paar maanden al verloofd met een ander. Als wraak besluit Zara de ijshockeyspeler waar Ed groot fan van is, uit te nodigen om haar ex op zijn bruiloft te overrompelen.

  “Ik lach een glimlach waarvan ik niet denk dat ik hem ooit eerder heb gedragen. Het is een glimlach die je niet kunt uitwissen, zelfs als je zou willen. Het is een glimlach die je hart vult, eentje die je met warmte vult en ervoor zorgt dat je maag een salto maakt.” Natasha Madison

  Tot Zara’s grote schrik gaat Evan in op haar uitnodiging. En al vanaf de eerste ontmoeting met Evan weet Zara dat haar plan waanzin is. Deze man is onweerstaanbaar.

  Waanzin is het eerste deel van de new adult Dit is reeks waarin Natasha Madison een aantal leuke, nieuwe personages introduceert. Voor de vaste lezers van deze auteur is Waanzin echter ook een ontmoeting met een aantal oude bekenden.

  Met het verhaal van Zara en Evan word je opnieuw deelgenoot van de Stone familie, waarvan elk familielid een eigen verhaal krijgt. Verhalen die ieder voor zich de moeite waard zijn, soms ontroerend, soms hilarisch en soms, zoals het verhaal van Zara en Evan, ontzettend lief.

  In ieder boek lees je een stukje van het verhaal van een familie die liefheeft met elke vezel in hun lichaam. Boeken die los van elkaar al fantastisch zijn, en waarvan alle boeken en series tezamen een heerlijk afwisselend beeld schetsen van een familie die je hart verwarmt en je hele lijf laat glimlachen.

  Natasha Madison weet gewoon hoe ze haar lezers moet meenemen in het spelletje op het ijs en het leven buiten de ijsbaan. Haar personages zijn gevat, liefdevol en staan midden in het leven. De vrouwen en mannen zijn zelfstandig en sterk, maar ze zijn samen gewoon nog beter. De auteur creëert ook nu weer een heerlijk spel tussen pittige vrouwen en beschermende, soms wat dominante mannen, zonder dat ook maar iemand het onderspit hoeft te delven.

  Natasha Madison heeft met Waanzin opnieuw een boek geschreven waar zowel haar nieuwe lezers, als haar vaste lezers, naar hartelust van kunnen genieten. Dit heerlijke begin van de Dit is serie krijgt 5 sterren van mij.

  Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: