De uitgeverij voor new adult & steamy romances

July

Auteur: Aurora Rose Reynolds

Serie: Mayson kinderen

Deel: Mayson kinderen #1

Een standalone romance van de auteur van de Mayson Broers-serie

Wes Silver was niet op zoek naar de liefde, maar als July Mayson hem letterlijk en figuurlijk omver knalt tijdens hun eerste ontmoeting, blijft het daar niet bij. De eigenwijze blondine zet zijn wereld op z’n kop. Elk moment samen dat volgt, zorgt ervoor dat hij July alleen nog meer wil beschermen.

July Mayson weet niet waarom ze zich zo aangetrokken voelt tot bad boy motorrijder Wes Silver. Wat ze wel weet, is dat ze voor hem iets voelt wat ze nog nooit voelde voor een ander. Liefde. Het enige dat ze nu nog moet doen, is haar overbezorgde en beschermende vader ervan overtuigen dat ze de ware heeft gevonden.

‘Een verhaal dat klopt’ – Lezersrecensie Hebban.nl over Asher – Mayson Broers 1
‘Wanneer je het boek dichtslaat, houd je er een heerlijk gevoel aan over’ – DIVABOOKS.nl

Beschrijving

Paperback: €18,50

ISBN Paperback: 9789464200317

E-book: €7,99

ISBN E-book: 9789464200300

Auteur

Aurora Rose Reynolds

Aurora Rose Reynolds is een bestsellerauteur uit de New York Times, USA Today en Wall Street Journal wiens populaire series Until, Until Him, Until Her, Underground King, Shooting Stars, Fluke My Life en How to Catch an Alpha series zijn. Haar schrijfcarrière begon in een poging om de waanzinnige alfamannen die in haar hoofd woonden haar met rust te laten en is uitgegroeid tot een kans om haar verhalen met lezers over de hele wereld te delen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “July” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: