De uitgeverij voor new adult & steamy romances

Willow

Auteur: Aurora Rose Reynolds

Serie: Mayson kinderen

Deel: Mayson kinderen #12

Willow Mayson is er niet klaar voor om halsoverkop verliefd te worden, althans niet op de mannen met wie ze heeft gedatet. Maar als ze één compleet onverwachte kus deelt met een onbekende, verandert alles.

Clay Raven wil op geen enkele manier vastzitten aan een vrouw. Zijn prioriteiten zijn simpel: hij leeft voor zijn familie, voor zijn werk én voor het vinden van de mensen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn zusje. Een kus zou daar geen verandering in mogen brengen.

En toch…

Hoewel de aantrekkingskracht tussen hen niet te ontkennen valt, doet Willow er alles aan om Clay op afstand te houden, maar hij is erg volhardend.

Voor een man die het niet gewend is om moeite te hoeven doen voor een vrouw, leert Clay al snel dat hij zal moeten vechten voor een plekje in Willows leven. En dat hij daarvoor zal moeten valsspelen en manipuleren.

Als Willow hem eindelijk voorzichtig wil toelaten in haar leven, wordt een van haar vrienden vermoord. En die moord is het begin van een hele reeks gebeurtenissen die de levens van Clay en Willow voor altijd zullen veranderen.

Auteur

Aurora Rose Reynolds

Aurora Rose Reynolds is een bestsellerauteur uit de New York Times, USA Today en Wall Street Journal wiens populaire series Until, Until Him, Until Her, Underground King, Shooting Stars, Fluke My Life en How to Catch an Alpha series zijn. Haar schrijfcarrière begon in een poging om de waanzinnige alfamannen die in haar hoofd woonden haar met rust te laten en is uitgegroeid tot een kans om haar verhalen met lezers over de hele wereld te delen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Willow” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit boek: